TSMT vagy játszótér?
"felmerült"
Kinél merült fel? Orvos mondta? Mert én ráhallgatnék, és torna +játszótér kombót alkalmaznám.
az egyik ismerősőm ezzel foglalkozik.
ez a fejlesztés nem egyenlő azzal hogy,kint is tud ugrálni mászkálni..
Szóval ha anyagilag megtehetitek,akkor szerintem hasznos lenne. viszont még kicsi és tényleg nincs annyira lemaradva.de ha 4-5 évesen is le van maradva-akkor mindenképpen javaslom
Össze nem hasonlítható a kettő, de nem is zárja ki a kettő egymást.
Elmentek a tornára, az max egy óra utána lehet menni játszózni!
ha úgy merült fel a torna, hogy a neten olvasgattál, akkor NEM.
Ha úgy merült fel, hogy orvos ajánlotta, akkor valószínűleg igen, de ugyanakkor valóban nincs nagyon lemaradva...
A TSMT-t nem lehet egy lapon említeni a jatszótéri ugrándozással és szaladgálással. Megvan a saját menete, minden gyakorlatnak van valamilyen fejlesztő hatàsa, épp ezért fejlesztés.
Vigyétek el TSMT-re mindenképp, ha ez felmerült.
mi is jártunk. Nézd, ártani nem árt, De: a kisgyerekek más ütemben fejlődnek, az egyik hamarabb tanul meg járni, a másik meg beszélni. Mi is elvittük egy ilyen terapeutához, és pesze, h talált rajta fejlesztenivalót. Csak ezzel az a baj, h "tökéletes" gyereke nincs, egyikre sem mondják azt, h vidd haza nyugodtan, nem kell neki járni, mindig találnak valami fejlesztenivalót. Kinél ezt, kinél azt. Persze egy sérült, iszonyatosan lemaradt gyermeknél elengedhetetlen, de 4 gyerekes anyaként az a tapasztalaton, hogyha 2,5 évesen már pár szót mond nincs semmi komoly aggódniavalód. De ártani nem árt, ha van rá keret, akkor vidd nyugodtan.
Egyetértek az előttem szolókkal jó a játszótér is, az is kell, de ez teljesen más jellegű mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!