Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szóltak már rátok nyilvános...

Szóltak már rátok nyilvános helyen gyereketek viselkedése (hangosság főleg) miatt?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok válaszai érdekelnek, akik azért már legalább 2-3 éve gyereket nevelnek. Az én gyerekeim 2 és 6 évesek és épp ma kerültünk egy ilyen kínos szituációba egy baráti társasággal, leírom később részletesen de most erre nincs időm , addig is a válaszokat szívesen olvasnám hogy ez mennyire gyakori? Nekem baromi rosszul esett, mert én tényleg az a szülő vagyok aki talán már túlságosan is fegyelmezi a gyerekeit, de nem lehet 24 órában csak azt szajkózni, hogy nem szabad, ne csináld ezt-ne csináld azt, csendben legyél. Főleg hogy kint voltunk a természetben, az említett esetben. Kérlek írjatok, hogy nem csak velünk fordult ez elő mert nagyon rossz hangulatom lett tőle. Köszönöm!
2017. márc. 31. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyebkent a nevelesi gondokat az mutatja legjobban, higy az a valasz ahol a gyerekre a nevelesnek kiszonhetoen (mert anyuka is raszol) nem kell idegennek raszolni, le van pontozva.

Kedves anyukak, neveljetek ti is a gyereketeket a piroskezecske nyomkodasa helyett, tobbet er higgyetek nekem ;)

2017. ápr. 15. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!