Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Voltál már kellemetlen helyzet...

Voltál már kellemetlen helyzetben a gyereked/tek viselkedése miatt?

Figyelt kérdés
Minap a bevásárlóközpontban a pénztárnál borult a bili, olyannyira hogy a gyerekem belerúgott a bevásárló kocsiba, aztán a babakocsiba rúgott egyet hogy felébredt a pici. Folyamatosan kellett rászólni, mert olyan idétlenül viselkedett, rohangált ész nélkül, aztán mindenfajta megkérdezés nélkül csak dobálta bele a kosárba azokat, amiről úgy gondolta majd megveszem. 7 éves, kitűnő tanuló a gyerekem, de van amikor totálisan kiborít a viselkedésével. Én is emberből vagyok, türelmem is véges, hát ebben a szituációban elég hangosan rászóltam gyerekemre. Úgy néztek rám, hogy milyen hülye ennek a gyereknek az anyja...kellemetlen volt. Legszívesebben ott helyben hagytam volna, szó szerint jól megvertem volna a gyerekem, mégis mit képzel magáról. Megalázott 20ezer ember előtt 😞!
2016. nov. 27. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Egyikőtök se normális.
2016. nov. 27. 18:31
 2/4 Orfeus ***** válasza:

Ezt meg kell tanulni kezelni. Az hogy jó tanuló azt a viselkedésével nem kell összekötni. Van spanom aki kisujjból kirázott volna egy villamosmérnökit. Most ha jól tudom operátorként dolgozik, mert lezüllött.

Nevelésibe elviszed párszor lehet rájönnek hogy mi nem jó. De ez nem természetes. És ha ez így marad, akkor bukta van. Lehet akármilyen tanuló...

2016. nov. 28. 02:59
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Nagybevásárlásnál két gyerekre két felnőtt kell, vagy felejtős az egész. A bevásárlóközpont nagyon frusztráló közeg a legtöbb gyereknek, csak nagyon célzottan, és kipihent, vidám gyerekekkel megy egyedül. Nem bujkált benne valami betegség? Vagy suli után fáradtan vitted?
2016. nov. 28. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen mindenkivel előfordul! Miért veszed magadra? Ha a gyerek jelenetet rendez, az elég megszokott, de az anyukák nem szoktak!
2016. dec. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!