Mit tegyek, hogy a kislányom változatosabban táplálkozzon? Ne csak az édességeket akarja kétpofára tömni?
Az a baj, hogy az öccse, aki amúgy jó evő lenne, szinte mindenben követi. Amikor külön vannak az öcsse szinte mindent megeszik.
Aki tud, kérem segítsen
Ne vegyetek edesseget egyaltalan, akkor nem lesz gond.
Amikor mentek bevasarolni ne vigyetek a gyerekeket magatokkal. Aztan johet a sertodes. Inkabb most a gyerek sirjon mint majd te hogy hol rontottam el.
Azert ezek az edessegek chips csoki uditok nem olcsok, szerintem egy uszoberlet jobban megeri mint ezek az atkozott nyavajak!
Egyen edessegnek lekvaros es mezes kenyeret es gyumolcsot, meg zoldseget ha csak ugy vmit unalombol ragna.
Kedves apuka!
Tetszik a kérdés és elég érdekes válaszok vannak, azért olvastam el mert azt hittem találok valami hasznos tanácsot. De nem így lett.Az én gyerekeim semmiféle gyümölcsöt nem hajlandóak megenni ha hagynám biztos egésznap édeséget ennének. Épp ezért nem tartok itthon édeséget, sem chipset így is nap mint nap veszekedni kell velük hogy egyék meg a főzeléket vagy a gyümölcsöt. Egyedül az almát eszik meg. Én is és a férjem is szeretjük a gyümölcsöket és eszük is, de ők még sem eszik. Tehát szerintem a követendő példa nem elég. Az én nagymamám volt ilyen soha semmlyen gyümölcsöt nem evet meg. Lehet hogy ez is a génekben van? Elfogadom őket így ahogy vannak és próbálom más módon pótolni a vitaminokat gyümölcslével vagy rágótablettás vitaminnal. Mást nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!