Mit tegyek ha az egy hónapos babám egyszerűen állandóan hisztizik? Nem jó neki kézbe se a babaagy sem a babahinta sem semmi!
Akkor ott lesz a baj. A milumilt sok baba nem birja. Próbáld ki a nestlé beba ha pro start tápszert.
Recepttel 3 doboz 5300 ft.
Recept nélkül darabja 2900 ft körül van
Azért irtam úgy 3 doboz mert mi igy szoktuk kérni a doktor nénitől.
Nem csak hasfájás lehet a háttérben. Mivel írtad, hogy napközben csak két órát alszik, itt lehet a baj. Nem tudod, hogyan lehet megnyugtatni, elaltatni. Lehet, hogy nem eszik eleget, a kisebbik fiamnál ez volt a baj - nem volt elég tejem, és mialatt próbáltam feltornázni a mennyiséget, volt, hogy nem tudott teljesen jóllakni egyszerre, és ilyenkor az alvás is problémás volt.
Kezdő anyukaként nekem a Suttogó nagyon hasznos olvasmány volt, sok módszere bevált. Segített értelmezni a babám jelzéseit, kialakítani egy rugalmas napirendet stb.
Ha a tápszerrel lenne gond, akkor minden egyes etetés után lenne hasfájás, szélgörcs, feszülő has, és nem csak pont este. Én úgy vélem, fáradt és túlpörgött, nyugalomra és alvásra lenne szüksége. Ha biztosan nem éhes, sötétség vagy félhomály, összebújás, nagyon halk dúdolás, óvatos ringatás beválhat. De sok kis apróság bezavarhat, rossz időpontban való fürdetés, túl sok külső inger (pl. tévé zaja, erős fények), esti rutin állandó változása stb. A könyv segít megfejteni az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!