Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha az egy hónapos...

Mit tegyek ha az egy hónapos babám egyszerűen állandóan hisztizik? Nem jó neki kézbe se a babaagy sem a babahinta sem semmi!

Figyelt kérdés

2016. szept. 20. 15:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%
Ez kólika! Olvass utána. Van sokféle csepp (infacol, espumisan, colief), lehet tornáztatni, szőlőmag párnát tenni a pocakjára, kólikatartásban ringatni, van amelyik gyerek a hajszárító hangjára nyugszik meg stb.
2016. szept. 20. 15:22
 12/34 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok és nagyon is jó anya mindent megteszek és megadok a kisfiamnak.. És ez mindig is így lesz! Első babám és a lehető legjobban látom el az anyai kötelezettségeimet..
2016. szept. 20. 15:24
 13/34 anonim ***** válasza:
94%
Fontos, hogy legyen az embernek önbizalma. A mai világban.
2016. szept. 20. 15:26
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező! A mellékelt ábra nem ezt mutatja sajnos. Rámondani egy egy hónapos gyerekre, hogy hisztizik...
2016. szept. 20. 15:30
 15/34 anonim ***** válasza:
90%

Bakker én 30 éves vagyok mégis tele voltam kétségekkel főleg az első pár hónapban hogy mindent jól csinálok-e...

De a lényeg hogy valami miatt mégiscsak sír szegény és ahogy írták a többiek nem a hiszti az oka de nem is téged akar idegesíteni. Nem lehet hogy hasfájós? Cseppeket próbáltatok? Ha csak este sír én biztos erre gyanakodnék.

2016. szept. 20. 15:30
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam cseppet és adom is neki minden nap a Bio gálya cseppet és minden nap 3szor van széklete a picinek..
2016. szept. 20. 15:34
 17/34 anonim ***** válasza:
81%
És mitől vagy olyan nagyon jó anya?? A múltkor már két hónapos volt a gyereked és hozzátáplálni akartad, most meg rámondod az egy hónaposra, hogy hisztizik. Van egyáltalán gyereked? ha igen, miben nyilvánul meg az a nagyon jó anyaságod?
2016. szept. 20. 15:34
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
Amíg hasfájós es azt sem tudod, hogy miért sír, addig nem a baba modellkedésen kellene gondolkodnod. Nem ez a jó anyaság fokmérője...
2016. szept. 20. 15:36
 19/34 anonim ***** válasza:
97%
Lehet érdemes másfajta cseppet is kipróbálni akkor, hátha másik beválik. Még fájhat a hasa ettől ha nem használ neki és hiába adod. Vagy próbáld meg a tornáztatást. Vagy csak kinövi idővel szimplán.
2016. szept. 20. 15:42
 20/34 anonim ***** válasza:
78%

Hisztizik egy honapos letere? A betyár mindensègit..te ennyi idosen bezzeg mar pelust se hordtál kb...

Valamit jelezni szeretne es lehet h bajt lehet h csak ehes, rossz idore erzekeny stb.

A kisbabak titkos elete cimu rovidfilmet nezd meg sokat segit

2016. szept. 20. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!