Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Akinek a gyerekénél autizmust...

Akinek a gyerekénél autizmust diagnosztizáltak, mennyi idős volt a gyermek születésekor az apuka?

Figyelt kérdés
Illetve volt a családban, rokonságban, aki szintén autista?
2016. máj. 22. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm autista. Születésekor az apja 22 éves volt. A rokonságban semmi hasonló nem volt.
2016. máj. 22. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ocsem az, most 13 eves, anyu 29 volt es a ferje is.
2016. máj. 22. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:

30 éves volt.

Miért kérdezed? Észrevettél valami összefüggést?

2016. máj. 23. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Egy cikket olvastam, miszerint 40 év feletti férfiak gyerekvállalásánál jóval gyakoribb az autizmus valószínűsége. Erre lennék kíváncsi, hogy tényleg így van-e.
2016. máj. 23. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Be tudod esetleg linkelni a cikket? Én még ezt nem hallottam. Munkám során is foglalkozom autistákkal, de ott sem jellemző, hogy az apukák "idősebbek" lennének. Sőt, inkább a fordítottja, ha már választanom kellene.
2016. máj. 23. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Elhiszem amit ìrtàl kommentben, szintén dolgozott ismerősöm autistàkkal, inkàbb a fiatalon szülővé vàlt anyukàk apukàknak volt ilyen gyerekük akik mélyszegények és anya apa közt nem nehéz rokonsàgot talàlni. Bàr a ha màr szülőket nézzük én úgy tudom 35felett szülő nők inkàbb rizikó faktorok na de kutatók dolgoznak ezért mindig ujabb eredmény jön....
2016. máj. 24. 07:03
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Én meg azt olvastam, hogyha nagy a korkülönbség, és az apa az idősebb, akkor. Mondjuk azt nem értettem, hogy miért baj, ha anyuka fiatal. Nyilván idősebb szülőknél lehet több probléma,de szerintem mind a két félnél.
2016. máj. 26. 23:10
 8/13 A kérdező kommentje:

küldöm a linket

[link]

2016. máj. 27. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk én vagyok az auti. Apukám 41 éves volt amikor születtem. A korkülönbség anyukámmal 15 év. A családban elméletileg nem fordult elő ilyesmi, gyakorlatilag ha előfordult volna, sem vették volna észre.
2016. máj. 28. 08:57
 10/13 A kérdező kommentje:

Mikortól számít nagynak egy korkülönbség? 5 év vagy 10év?

Kedves utoló! Te hány éves vagy? van testvéred? őt is érinti az autizmus? Nálad ez miben nyilvánul/nyilvánult meg?

2016. máj. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!