Előfordult Veletek, hogy gyereke (i) tek nyilvános helyen vállalhatatlanul viselkedett/viselkedtek?
Velem forditva fordul elő. A külső emberek viselkednek vállalhatatlanul kihasználva azt hogy egy anya gyerek előtt nem fog jelenetet rendezni, nagy eséllyel csak nyel.
Pl amikor beszolva adták vissza gyermekem utközben eldobott játékát, vagy bunkozasbol megébresztik az alvo babát meg hasonlok.
Itt is voltak sztorik a gyk n, egy anyuka csak sirt tehetetlenségében.
Persze. Nagyobbik fiam aspergeres auti, kívülről semmi nem látszik laikusnak, ha "elgurul a gyógyszere", akkor képes hasonlóakra, amiből azt szűrik le az emberek, hogy neveletlen a fiam. Nekem is rosszul esik ilyenkor, azt tudom tenni, hogy rászólok, nevelem, bocsánatot kérek az "áldozattól", akit sérelem ért.Magyarázkodnom egyszer kellett életemben, akkor jeleztem, hogy higgyék el, megvan az oka ennek a viselkedésnek, ha valaki valóban kíváncsi rá, annak elmondom.
Egyszer kiborult a patikában, akkor szóltam a gyógyszerésznek, hogy jobb, ha most előreengednek minket:)
Normál fejlődésű lányom is hisztizett már a boltban földön fekvősig, halálosan nyugodtan és magabiztosan kezeltem, senki nem szólt be. (egyébként nem érdekelne, mert lehet jobban csinálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!