Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Előfordult Veletek, hogy...

Előfordult Veletek, hogy gyereke (i) tek nyilvános helyen vállalhatatlanul viselkedett/viselkedtek?

Figyelt kérdés
Gyerekeim betegek. Délelőtt 2 órát vártunk a gyerekorvosi rendelőben. Utána bementünk a gyógyszertárba, és ott mindegyik kiborult. A középső 4 éves elkezdett üvölteni, hogy elvesztette a jutalommatricáját, és azonnal kéri. Amíg őt próbáltam nyugtatni meg a gyógyszerészre figyelni, a kicsi 3 éves megrúgta a nagyobbik lányomat meg egy idegen nőt. Veletek fordul elő hasonlóan kínos jelenet?

2016. ápr. 5. 16:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Velem forditva fordul elő. A külső emberek viselkednek vállalhatatlanul kihasználva azt hogy egy anya gyerek előtt nem fog jelenetet rendezni, nagy eséllyel csak nyel.

Pl amikor beszolva adták vissza gyermekem utközben eldobott játékát, vagy bunkozasbol megébresztik az alvo babát meg hasonlok.

Itt is voltak sztorik a gyk n, egy anyuka csak sirt tehetetlenségében.

2016. ápr. 9. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egyszer egy 3 órás repülőút alatt viselkedtek kegyetlenül, ráadásul egyedül voltam velük. A végén már a határőr szólt rá a lányomra, hogy állítsa már le magát, de az sem segített. Nyilván volt rá magyarázat, késő éjszaka volt, izgatottak voltak és túlpörögtek, de azt hiszem, éveket öregedtem abban a pár órában.
2016. ápr. 9. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Persze. Nagyobbik fiam aspergeres auti, kívülről semmi nem látszik laikusnak, ha "elgurul a gyógyszere", akkor képes hasonlóakra, amiből azt szűrik le az emberek, hogy neveletlen a fiam. Nekem is rosszul esik ilyenkor, azt tudom tenni, hogy rászólok, nevelem, bocsánatot kérek az "áldozattól", akit sérelem ért.Magyarázkodnom egyszer kellett életemben, akkor jeleztem, hogy higgyék el, megvan az oka ennek a viselkedésnek, ha valaki valóban kíváncsi rá, annak elmondom.

Egyszer kiborult a patikában, akkor szóltam a gyógyszerésznek, hogy jobb, ha most előreengednek minket:)

Normál fejlődésű lányom is hisztizett már a boltban földön fekvősig, halálosan nyugodtan és magabiztosan kezeltem, senki nem szólt be. (egyébként nem érdekelne, mert lehet jobban csinálni...)

2016. ápr. 11. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon gyakran előfordul...lányom 5éves lesz augusztusban az öccse 2lesz júniusban.a nagy is hisztis volt mindig.nem lehetett vele menni sehová.boltokban széttött dolgokat,hisztizett,oviban örjöngve vetette le magát a földre-az egész ovi össze szaladt és minket néztek csodálattal és szánakozva.most ezt ismételte meg a pici tegnapelőtt.. folytatja azt amit a nővére már csak ritkán csinál..mindenért földhöz vágja magát.rúgkapál és ordít.nem lehet felállítani,mert össze rogyasztja a lábát.boltba sem lehet bevinni mert ha olyan kedve van hajigál és örjöngve lefekszik a földre.ha azt hallja,hogy nem ,kezdődik a műsor..nagyon durván..és mindenki minket néz nem is tudom elmondani milyen tekintettel...
2016. ápr. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!