Ezek autisztikus tünetek? Tanácstalan vagyok.
Egyébként megkérdezhetem milyen furcsaságai lettek még? Én lányom 15 hós, egy ideje napjában egyszer-kétszer forog körbe, de csak párat, jár lábbujhegyen is, azt is csak pár lépést és egyre ritkábban. Szereti a kerekeket pörgetni, azt se sokáig, csak párat pörget rajta. Evése katasztrófa, kb semmit nem fogad el, vagyis ez így nem igaz, van hogy szinte csak szilárdat eszik, aztán hetekig megint tápszeres. Mutogatott rengeteget, most csak napjában párszor, sokszor megfogja a kezem és odavezet valahova. Játékokkal rendeltetésszerűen játszik (általàban) de nagyon kevés dolgot utánoz, a kukucs pedig soha nem kötötte le. Néha bújócskázik, de olyan mintha magával játszana csak. Bújós gyerek, de csak ha ő akarja. Gyerekekkel el van, nyílván együtt játszani még nem tudnak. Eddig védőnő, gyerekorvos, többi szülő mind azt mondja hogy ez tök normális. Na de ennyi minden egyszerre?? Nem hiszem.
Valamint azt is szeretném megkérdezni, hova kértél először időpontot, ahol érdemben foglalkoztak ilyen kicsi gyerekkel? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!