Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Akinek autista gyermeke van a...

Akinek autista gyermeke van a testvér is autista lett?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kislányunk egy jó ideje terveztük a kistestvért nem jött őssze most pedig kiderült atipusos autista a kislányunk.Most teljesen elbizonytalanodtunk jöjjön e még a tesó!Félünk hogy a második nagyon beteg lesz és kettővel hogy fogok bírni.A szívem szakad meg mert mindig 2 gyereket szerettünk volna de nagyon rossz ez a bizonytalanság!!
2016. febr. 25. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém autista, engem igazából sosem vizsgáltak ki de anya ágáról az egész felmenői bagázs mutat jeleket (engem beleértve) szóval ki tudja....
2016. febr. 28. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Fiam autista, egy huga van, igaz ő nem autista, de sajátos nevelési igényű, a beszédével gondok vannak, logopédiai foglalkozást igényel és asztmás is. Egyik ismerősömnek viszont négy gyerekéből az első kettő autista (Aspergeresek).
2016. febr. 28. 16:55
 13/14 anonim válasza:
83%

Nekünk az utcánkba van 2 család egyik teljesen egészséges szülők egész életüket legürizték ledolgozták tisztességesen mindent és van 2 gyerekük az idősebbiknek nem tudom mi a baja, de alig bír járni és fejbe se teljes, a kisebbik egy kislány, aki pedig sajnos sokkal súlyosabb, nála minden baj, rendszeresen járatják orvoshoz és a korához képest évekkel le van maradva agyilag és egyéb szinteken...

a másik családba pedig a szülők, az apának, vannak mozgási zavarai, járni nem tud sajnos a feleség pedig nemrég agyvérzést is kapott, de előtte is furcsa dolgokat cselekedett és autista, de neki valahogy később jött ki, vállaltak 2 gyereket és szerencsére mindkettő makk egészséges semmi bajuk

kiszámíthatatlan szerintem :/ bár nem tudom hogy orvostudomány-e téren mégis milyen

2016. márc. 1. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyobbik fiam auti light, és 2 év korkülönbséggel született a kisoccse (6 és 4). Eddig nem tapasztalom rajta a tipikus auti tüneteket. Viszont igazi rosszcsont. A nagyobbiknak nagyon jót tesz, hogy van tesoja. Rengeteget játszik vele, imádják egymást. Ha arról lenne szó, mernék 3. gyereket vállalni.
2018. márc. 22. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!