Akinek autista gyermeke van a testvér is autista lett?
Nekünk az utcánkba van 2 család egyik teljesen egészséges szülők egész életüket legürizték ledolgozták tisztességesen mindent és van 2 gyerekük az idősebbiknek nem tudom mi a baja, de alig bír járni és fejbe se teljes, a kisebbik egy kislány, aki pedig sajnos sokkal súlyosabb, nála minden baj, rendszeresen járatják orvoshoz és a korához képest évekkel le van maradva agyilag és egyéb szinteken...
a másik családba pedig a szülők, az apának, vannak mozgási zavarai, járni nem tud sajnos a feleség pedig nemrég agyvérzést is kapott, de előtte is furcsa dolgokat cselekedett és autista, de neki valahogy később jött ki, vállaltak 2 gyereket és szerencsére mindkettő makk egészséges semmi bajuk
kiszámíthatatlan szerintem :/ bár nem tudom hogy orvostudomány-e téren mégis milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!