Mit csináljak? IgA hiányos vagyok!
Figyelt kérdés
Szelektív IgA hiányos vagyok,nagyon sokat hiányzom suliból(könnyen elkapom a betegségeket).Valaki például elköhögi magát,vagy fújja az orrát mellettem,garantáltan beteg leszek.Gondolkoztunk már maszkon is,de elvetettük,mert kinevetnek.Szeretnék kevesebbet hiányozni,mert már az osztálytársaim idegeire megyek az állandó nyaggatózásomtól. Szedtem már Béres Cseppet,azzal kihúztam 7 hétig,de állítólag romba dönti az immunrendszerem. Mással is próbálkoztunk,de nem vált be.(10000 Ft!!!)Elméletileg csecsemőkoromba elkaptam egy bacit(Kampilo Bakter) és a sok gyógyszer hazavágta az immunrendszerem.Valaki nem tud egy jó megoldást,a magántanulósságot kivéve?2010. márc. 24. 20:54
1/12 anonim válasza:
Ki mondta azt a hülyeséget, hogy a Béres Csepp romba dönti az immunrendszert? Édesapám 3 évig szedte, attól lett jobban nagy műtétje után, nagymamám hat évig szedte, nagy betegsége után attól jött helyre fizikailag és immunológiailag. Szedjed csak tovább a Béres cseppet, 7 hét azt írtad tünetmentes voltál. A Béres cseppet kúraszerűen kell szedni, nem 3 hét után abbahagyni. Térj vissza rá, hidd el segít, és ne vegyél be olyan maszlagot, hogy pont az vágja tönkre az immunrendszeredet.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,de sajnos vigyáznom kell...:(Megfogadom a tanácsod!
2010. márc. 24. 21:16
3/12 anonim válasza:
A béres csepp egy szar. Kellene venned valami rendes multivitamint, nem feltétlenül a bérestől, C vitamin alap (de ne 60 mg, hanem legalább 500). Nem nehéz.
4/12 anonim válasza:
Szia! Valóban vitaminok. IgA pótlást nem kapsz?
5/12 anonim válasza:
szerintem IgA pótlás nincs, csak IgG. Nekem a kicsi fiam "szenved" ebben a betegségban. Vele most Cebion 2x vitamint szedünk és Pro+Kid-et. ezeket javasolták, hogy folyamatosan szedje. Én úgy vettem észre használ neki. Ő mégcsak 1,5 éves, biztos van ezeknek a te korodra megfelelő változatuk.
6/12 anonim válasza:
Dr.Lenkei nekem az ő készítményei sokat segítettek.
7/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a vitaminok minden áron,de hiába szedem be, akkor is kijön rajtam mindenféle vírus.IgA pótlás nincs,Debrecenbe járunk vele,ott kezelnek.Nagyon sajnálom az 1,5 éves fiút,megértem ,mert neki nehezebb...
2010. ápr. 1. 16:16
8/12 anonim válasza:
Köszönöm, de próbáld ki a probiotikumokat, én úgy veszem észre segít neki. Rengeteg féle van Protexin restore, Normaflore... Bár ezek sem olcsók, pláne úgy hogy folyamatosan szedni kell, de megéri.
9/12 A kérdező kommentje:
Én már szedtem a Pfo+Kid-et,a protexint meg a normafrolt is.Nem tudom,hogy kell leírni őket csak hallés után írom őket.Köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 3. 23:04
10/12 A kérdező kommentje:
Elnézést elírta,Pro+Kid.Most anyával úgy döntöttünk,hogy szedek C-vitamint meg Béres Cseppet,hátha segít valamit.
2010. ápr. 3. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!