Szorongó 6 éves kisfiam végre megbátorodott és elment úszni az óvodával de ezen a héten már nem akart menni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Érdemes finoman erőltetni ? Teljesen bizonytalan .. ma néztünk egy másik úszit ami akkor ott tetszett neki ,azt mondta a hely nem volt az igazi .. erre este azt mondta mégsem akar menni :(Gondolom azért ,mert nem lehetünk bent vele .. de ha meg bent lennénk akkor meg nem akarna menni úszni és az első nemtetszik dolognál feladná .. Mit tegyünk ?2015. okt. 8. 19:50
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire áll ellen. :) A lányom is jár 5 éves kora óta, ő ha rajta múlna nem ment volna, mondta, hogy nem akar menni, de nem sírt sosem ( pedig tud nagyon, ha akar üvölteni) , szóval annyira azért nem volt ellenére. Amikor ott voltunk mindig ügyes volt. Most szeptember óta egy másik usziba árunk, ez már mélyvizes úszás. Ő az egyik legügyesebb a csoportban, és már szeret is járni. Addig nem szeretett, amíg nagyon nehéz volt megtanulni, most már élvezi a tudást. :)
2/6 anonim válasza:
Nem erőltetném. Majd eljár úszni, ha idősebb lesz, és akarja ő is. Teljesen felesleges ezzel sakkozni. Semmiről nem marad le. Fog még úszni eleget életében.
3/6 A kérdező kommentje:
Ráér iskolás korában ?
2015. okt. 8. 20:28
4/6 anonim válasza:
Ráér akkor. De azt tudom javasolni, menj egyedül el az uszodába, nézd meg az oktatókat, és úgy válassz. Nekem 2 unokám is járt, olyan aranyos, gyerekszerető oktatóik voltak, hogy csak néztem.Soha nem vesztették el a türelmüket, ha nem akart bemenni a gyerek, addig bátorították, amíg beugrott.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csekkold az oktatókat. Akit mi választottunk az uszodavezető olyan, mintha pótapjuk lenne a gyerekeknek. Bohóckodik velük, mégis határozottan tereli őket a feladatok felé. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve.
6/6 anonim válasza:
Az esedékes reggelen fognám az úszócuccot bevinném az oviba, azzal, hogy: Azt hallottam, nagyon ügyes voltál, szerintem megpróbálhatod ma is.
Nem kell folyton kérdezgetni, milyen volt, de ennyit még nem tartok erőltetésnek, sőt szerintem jót tenne az önbizalmának, ha az óvónéni, vagy a társak kedvéért mégis elmenne.
Nálunk se volt szabad bemenni a szülőnek. Mikor a fiam már minden héten panaszkodott,nyűglődött az úszás miatt, vettem a pléhpofát és elosontam az uszodáig. Mondanom se kell, a fél csoport szüleje az ablaknál lógott, és vigyorgott a gyerekére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!