Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem fogad szót 6 évesünk ....

Nem fogad szót 6 évesünk . Már teljesen kivagyunk, se egy nyugodt reggelünk se esténk!?

Figyelt kérdés
Nem fogad szót ! Reggel nem akar készülni este pedig nem akar aludni .. mindezt jó kis hisztik körítésével .. Ugyanakkor szorongó ,érzékeny gyermek dadog is ! Mit tegyünk ??
2015. szept. 26. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez is eredmény, hogy felsimerted, hogy nektek szól. Valami problémája van, amit nem tud se megoldani se megfogalmazni és az ilyen formán jelenik meg benne. Hidd el, hogy neki legalább olyan szar, mint nektek! Mindegy, hogy maszek vagy TB-s rendelés, az utóbbi is megfelel, csak jó szakember kezébe kerüljetek!
2015. szept. 28. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
16%

en tuti hogy a hisztinel amikor nem hallgat semmire szepen pofan ontenem egy adag hideg vizzel, aztan razarnam a szobaja ajtajat addig amig le nem higgad.

szornyu eletetek lehet egy ilyen kis szornyeteg mellett.

2015. szept. 29. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
13%

Amikor nem léteztek még ilyen liberális nevelési baromságok meg családterápia,pszichológus stb.akkor is megoldották a szülők.Nem is volt ennyi idegbeteg kölök.

Kapott egy nyakast hisztinél,utána csend volt.És felnőtt normálisan mind.

2015. szept. 29. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha mindenért indokolatlanul hisztizik, az adhd gyanú.

Az én fiam is ilyen, 3 éves kora óta vizsgálgatják, de persze fél órára a Nevelési Tanácsadóban édes gyerek.

Az óvó nénik konkrétan ki akarják tenni az oviból.

Az összes rokon nekem is azt mondja, hogy nem tudok gyereket nevelni. Érdekes, a másik gyerekem nem ilyen. Az óvodából annyi visszajelzést kaptam, hogy ez tuti nem a mi hibánk, mert az ő pedagógia módszereik is mind csődöt mondtak, s amennyire ők látják következetesek vagyunk.

Magán pszichológushoz én sem akartam elvinni, mert nem hinném, hogy sokkal többet látna, mint a nevtanos pszichológus. Azt leszámítva, hogy óránként 8000 ft minimum. Hát, én erre nem veszek bérletet, az tuti.

Amit tehetsz, és ez ingyenes (persze vannak járulékos költségek): Vadaskert.

Itt beutalják 1 hétre, csoportban nézik meg a viselkedését. Itt kiderül minden. Nekünk is itt mondták, hogy ADHD-s.

2015. okt. 2. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyébként logopédus az oviban ingyen el kell, hogy lássa, ha dadog, oda jár?
2015. okt. 2. 21:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Lesz utazó pedagógus ,mert SNI lett ..
2015. okt. 2. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:
biztos voltam benne hogy nem normalis.
2016. júl. 25. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!