Nem fogad szót 6 évesünk . Már teljesen kivagyunk, se egy nyugodt reggelünk se esténk!?
en tuti hogy a hisztinel amikor nem hallgat semmire szepen pofan ontenem egy adag hideg vizzel, aztan razarnam a szobaja ajtajat addig amig le nem higgad.
szornyu eletetek lehet egy ilyen kis szornyeteg mellett.
Amikor nem léteztek még ilyen liberális nevelési baromságok meg családterápia,pszichológus stb.akkor is megoldották a szülők.Nem is volt ennyi idegbeteg kölök.
Kapott egy nyakast hisztinél,utána csend volt.És felnőtt normálisan mind.
Ha mindenért indokolatlanul hisztizik, az adhd gyanú.
Az én fiam is ilyen, 3 éves kora óta vizsgálgatják, de persze fél órára a Nevelési Tanácsadóban édes gyerek.
Az óvó nénik konkrétan ki akarják tenni az oviból.
Az összes rokon nekem is azt mondja, hogy nem tudok gyereket nevelni. Érdekes, a másik gyerekem nem ilyen. Az óvodából annyi visszajelzést kaptam, hogy ez tuti nem a mi hibánk, mert az ő pedagógia módszereik is mind csődöt mondtak, s amennyire ők látják következetesek vagyunk.
Magán pszichológushoz én sem akartam elvinni, mert nem hinném, hogy sokkal többet látna, mint a nevtanos pszichológus. Azt leszámítva, hogy óránként 8000 ft minimum. Hát, én erre nem veszek bérletet, az tuti.
Amit tehetsz, és ez ingyenes (persze vannak járulékos költségek): Vadaskert.
Itt beutalják 1 hétre, csoportban nézik meg a viselkedését. Itt kiderül minden. Nekünk is itt mondták, hogy ADHD-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!