Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy autista kisgyerek fél az...

Egy autista kisgyerek fél az idegenektől, és a kortársaitól, vagy szivesen barátkozik bárkivel?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.

Pl van jónéhány berögződött megszokásom, napi rutinom. Hajlamos vagyok szó szerint venni a dolgokat, főleg amikor fáradt vagyok (de az iróniát/szarkazmust az esetek 90%-ában felismerem). Meg szinte mindig van valami érdeklődési területem amivel simán eltöltök 4-5 órát, és az adott dolgot leszámítva szinte semmi iránt nem mutatok érdeklődést. Illetve beszélgetés terén vannak gondjaim. A szemkontaktus az egész jól megy, általában figyelek rá, de volt már hogy simán fejbe dobtam valakit labdával mert elfelejtettem hogy meg kell várnom amíg rám néz és figyel.

2015. okt. 14. 18:38
 12/15 A kérdező kommentje:
de te autista vagy és simán megtanultál beszélni és ugyanugy élsz mint a többi ember dolgozol stb?ez érdekes én azt hittem az autista emberek nem tudnak beilleszkedni a társadalomba nem tudnak normál munkahelyen dolgozni sokszor még beszélni se tanulnak meg
2015. okt. 14. 19:01
 13/15 A kérdező kommentje:
ja 9 es és még egy kérdés:azt irod te is és az öcséd is autista.volt anyukádnak valami betegsége esetleg szedett valami gyógyszert terhességei alatt ami miatt mindkettötök autista lett?
2015. okt. 14. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

#9-es ismét

Az autizmus egy spektrum, nekem volt olyan szerencsém hogy az enyhébbik végére estem, így például rendesen dolgozni is tudok majd. Most egyelőre még tanulok.

Anyukám nem szedett semmit ami gondot okozhatott volna, betegsége sem volt, egyszerűen valahogy így jött össze.

2015. okt. 15. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy valaszoltal!
2015. okt. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!