Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha valaki tej-tojás allergiás,...

Ha valaki tej-tojás allergiás, de már nem kell szigorúan diétáznia, lehet hogy mikor felszaporodik a szervezetben az allergén, ettől fáj a hasa és hány?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha konkretan tej es tojas erzekeny akkor NINCS olyan hogy mar nem kell dietat tartania, mert ez egy eletre szolo betegseg. Ha nem is produkal tüneteket kevesebb allergen bevitelenel az akkor is "dolgozik" a szervezetben. tejnel a hasmenes, hasfajas, puffadas,szelek, tojasnal kiütes (többet nem tudok ezzel nem volt dolgom)a tünetek. Es orvoshoz menni, aki pontosan elmondja. Kisbabaknal fenn all a lehetöseg hogy csak az emesztörendszer eretlensege okozza a panaszokat vagy csak keveset tud feldolgozni a szervezet ezekböl az anyagokbol ilyenkor 1,5 eves koraig semmi ilyesmit nem szabad adni es imadkozni hogy elmuljon aztan utana nagyon lassan megprobalni elöször a savanyitott tejtermekeket, sajtokat es ha nincs gond akkor jöhet a tej, forralva hütve es ha az is akkor csak ugy siman, es ezek utan a tojas (de azt megegyszer irom annyira nem tudom).
2010. márc. 8. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
az nem biztos,hogy egész életre szól.én is az voltam gyerekkoromban,de kinőttem.nem lehet,hogy laktózérzékeny vagy?puffadsz is?
2010. márc. 9. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Az oke, kisgyerekkorban el lehet nöni kisfiam is elnötte a laktozerzekenyseget, DE

ha a kerdezö magarol beszel:mar nem kisgyerek es igy 98%hogy mar nem növi el...

ha csecsemöröl kerdezi, akkor mergezni akar egy kisbabat??? vagy nem volt vele orvosnal?

Szoval akkor en nem ertem bocs.Es a tojas allergiat elenyeszö szazalekban növik el.

2010. márc. 30. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!