5hónapos fiam nem alszik éjszaka és még hisztizik is napközben. Mit tegyek?
csak anyatejes a fiam és 1,5-2,5 óránként kell fel éjszaka, hatalmas sírás közepette. Nem fogadja el a cumisüveget,mindegy hogy mi van benne (anyatej,tápszer) Napközben pedig képes sírásba kezdeni, amolyan hisztibe ,(nem látom különösebben az okát miért) ha már nem lát azonnal abbahagyja.
Ez 2 különálló kérdés,de nem szerettem volna két külön topikot nyitni. Remélem vki tud nekem segíteni, vagy vmi jó ötlettel szolgálni.
Feltűnt, hogy kánikula van? Mindenkit megvisel...
Hisztizni nem tud egy baba.
Tudom, hogy manapság nem divat mert az igény szerinti szopi a menő de esetleg vizet vagy babyteát nem fogad el? Lehet, hogy szomjas vagy melege van.
Nem hiszem, hogy hiszti..talán melege lehet. Ha nap közben is lbeállnátok a tusoló alá!? Egy próbát megér. Baromi fárasztó lehet plusz te is ingerlékenyebb vagy a melegbe. Kitartás!!!
Mint totál laikus kérdezem, TE nem vagy mostanában ideges? Feszült? Nem borított ki valami? Szerintem a kicsik megérzik az ilyesmit. Ha új anyuka vagy és nincs segítséged, simán lehet, hogy kivagy idegileg és vele is kicsit "morcosabb" vagy ezért, ez ellen tiltakozik ő.
Persze ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!