Másnak is sokat hisztizik ebben a melegben a gyereke?
A lányom 26-hós de pár napja nagyon hisztis.
Mindenen ordít nyafog.
Dobálja magát a Földön dobálja a játékokat és olyankor csipked.
Most először kénytelen voltam betenni a zuhany ál.
Természetesen nem hideg vízbe.
El is aludt.
Nehezen viselem én is mert kiborít a hisztizéssel.
Olyankor semmivel sem tudom elterelni a figyelmét mert nem engedi
Hétfőn nyaralni megyünk előre rettegek tőle.
Ti hogy kezelitek?
Ahogyan az első is írja. Hűtsd őt le naponta többször. Én is marha hisztis vagyok ám pedig felnőtt ember vagyok,hát még egy kisgyereket,hogy kicsinál a meleg:(
Plusz legyen nálad egy vizes rongy és játék közben is nyugodtan át törölgetheted vele. Az is sokat számít ám.
Zuhany+ délutáni pancsolás a kádban,nem hideg, csak langyos vízben :)
Én is naponta többször letusolom a gyerekeket, köztes időben pedig popsitörlővel szoktam áttörölni Őket.
Az enyémek 2, 4 és 7 évesek, mind a 3 iszonyat nyűgős, hisztis mióta kánikula van. Légkondink nincs, mert én nem viselem j túl jól, de a férjem már nagyon pedzegeti, hogy muszáj lesz egyet beszereznünk.
Nálunk is egész nap megy a ventilátor.
Alapjába véve nem mondhatom olyan rossz gyereknek viszont ha rájön a bolondgomba akkor vége mert iszonyatosan tud hisztizni ,olyan mintha nyúznák.
Nem is tudom hogy kezeljem olyankor.
Nehéz vele olyankor nagyon.
Kimegyünk a kertbe, leslagolom, aztán bemegyünk. 2 órára le van hűtve és én is :)
Útközbére pedig van egy motoros kendője, azt vizezem és ugy van a fején. nyakát kezét szoktam még vizezni. És sokat itatom. 5 éves lesz.
Lehet ezzel együtt elkezdtétek a hiszti korszakot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!