Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek mit jelent az, ha...

Szerintetek mit jelent az, ha a 8 éves lányom kutyának képzeli magát?

Figyelt kérdés

Tudom, ez most elég bénán lett megfogalmazva, de tul.képp. arról van szó, hogy mikor az iskolában vagy a barátaival papás-mamást játszanak, akkor ő mindig kutya akar lenni. Nem mama, nem kislány, nem kistestvér, hanem kutya... azt mondta, hogy azért, mert a kutya feladata, hogy megvédje a családját... na meg jók az érzékszervei, így több mindent észlelhet a környezetéből. Ez vajon normális, vagy aggódnom kéne?

Mire utalhat és mit jelenthet ez az egész?

Egyébként minden más esetben relatív normálisan viselkedik, vagyis nem ugat és nem csahol a jutalomfalatért. Sőt, teljesen normális gyereknek tűnik :D

2015. jún. 30. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szereti a kutyákat, semmi mást nem jelent :) Aranyos.
2015. jún. 30. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szereti a kutyákat.... Nagyon nem gondolnám túl ezt a dolgot ha amúgy teljesen hétköznapi kislányként viselkedik, nem ugat, nem csahol, nem eszik csontot, nem kerget macskát. :)
2015. jún. 30. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem úgy mondanám, hogy kutyának képzeli magát.... csak szeret kutya lenni szerepjáték közben, ez nagy különbség azért... ez így semmit nem jelent, csak amit előttem is írtak.
2015. jún. 30. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én 5 évesem macska. Mindig... elkezdett ,,nyávogva beszélni,, a múltkor.Na akkor azért rászóltam,hogy nem izgat ha egész nap négykézláb mászkál a lakásban,de ne nyávogva beszéljen,mert nem értem,és nem is akarom. :D Megértette. Azóta nagy macska lett,és megtanult beszélni. :D Azt mondta az óvónéni semmi baj nincs ezzel,egyszerű szerepjáték,és szereti a cicákat.Majd kinövi.
2015. jún. 30. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg mindig sellő voltam :) teljesen normális.
2015. jún. 30. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is macska volt kb középsős korában legalább egy évig. Ő is négykézláb közlekedett, töleszkedett, a lábával utánozta a macska játszó mozgását, és lerajzolkt másfélmillió macskát. Most épp bolygómánia van, de szerencsére nem kering a gyerek :)
2015. júl. 2. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A hatévesem madár. A tízévesem szintén kutya volt nyolcévesen. :) Teljesen normálisak.
2015. júl. 7. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ovodában én is folyton kutyást játszottam egy óvodai barátommal,négykézláb mászkáltunk, ugattunk, stb. Mindkettonkbol normális felnott lett. Bár az tény, hogy az állatimádatunk megmaradt. :)
2015. júl. 7. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is macska. 8 éves. Szerintem arra utal, hogy játszik. :)
2015. júl. 22. 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém is 8múlt . elvált szülők vagyubk. Mikor apjánál volt akkor nagymacskát játszott,vagy a képzeletbeli lován lovagolt, később kutyát akit örökbe kellett fogadni mindig. Belemegyek és te is játsz vele amíg lehet. Nem vagyunk pszichológusok, de érzed te is mire utal. És nagyon felnőttes ha vigyáz és figyel a többiekre kutyaként. Én is jobb szeretnék királylány lenni mint gazdi :) hoppá! legyél kutya testvér és utánozd. Nálunk a csodakutyák beszélnek csak, ők nagyon különlegesek, varázs ételtől(szén)tudnak beszélni. és a tiéd?zaVAR? Jó kutyát alakít vagy mérgeset? Mert ha nálunk vadállat akkor nem is játszom vele.
2015. aug. 6. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!