El mondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam, a párommal külön élünk.

Van egy 12 éves húgom, nagyon szeretem, viszonylag sokat van nálunk, mindent meg oszt velem. Tegnap elmondta , hogy elveszítette a szüzességét. Nagyon kiakadtam, ezt el is mondtam neki normális hangnemben . Hétfőn viszem nőgyógyászhoz.

Otthon nagyon rossz a hangulat, én is az állandó ordításban és bántalmazásban nőttem fel. Mégis úgy gondolom anyukánknak (Ő sokkal normálisabb ha apa nélkül van) tudnia kellene.

Szerintetek?

2015. jún. 28. 01:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

Olvastad a körülményeket, előző? "Otthon nagyon rossz a hangulat, én is az állandó ordításban és bántalmazásban nőttem fel."

Nem rólad van szó, vagy olyan anyáról, aki törődik is a gyerekeivel. Tehát nagy haszna nem lenne, csak elvesztené a kislány a bizalmát abban, aki számára az anyját pótolja. Nem véletlenül menekül hozzá, és ez sem történt meg ok nélkül, annyira figyeltek rá. Én is anya vagyok, tinilányom van.

2015. jún. 29. 12:34
 22/29 anonim ***** válasza:
40%

Végig kell gondolni, hogy mi értelme lenne annak, ha édesanyátok tudna erről!

Ha egy ilyen fiatal kislány ilyenbe keveredik , az azt jelenti, hogy otthon nagyon nagy a baj és ő ebbe menekül szeretetért cserébe.

Mind az otthoni bántalmazás, mind pedig ez indokolná a védelembe vételt a gyermekvédelem részéről!

Ha a testvéredet otthon bántalmazzák, az anyukátok pedig nem nyújt ez ellen támaszt, akkor a gyermekvédelemnél kell jelentkezni. Ezek nagyon komoly dolgok. 12 éves lánnyal a közösülés jogilag nem megengedett!

Viszont az nem segít, ha a fiút elítélik. Az segítene, ha a húgod biztonságba kerülne!

2015. jún. 29. 13:29
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem se mondd el, egyetértek azokkal akik arra hivatkoztak, hogy nem véletlenül Neked, és nem édesanyátoknak mondta el. Azért én megvárnám a nőgyógyászati vizsgálat eredményét.. Ha jól olvasom, ma viszed el. Beszélgess a húgoddal sokat, kérdezd meg, milyen körülmények között, hogyan történt a dolog. Hívd fel minden veszélyre a figyelmét, és magyarázd el, miért kicsi még ehhez. De a bizalmát ne veszítsd el! Majd írd meg légyszíves, mi volt a dokinál.

34 éves anyuka

2015. jún. 30. 13:48
 24/29 anonim ***** válasza:
12%
Azt sem tartom kizártnak, hogy az orvos hivatalból értesíti az illetékeseket..
2015. jún. 30. 13:49
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!

Azért tartottam fontosnak leírni a családi állapotom, hogy tudjátok, hogy nem vagyok napi kapcsolatban a szüleimmel (sokszor hozom ide a húgomat , hogy meg védjem attól ami otthon van) , azt meg , hogy van egy kisfiam azért írtam , hogy lássátok Én is felelőtlen voltam , kicsit várni akartam vele (de persze örülök, hogy így történt és imádom Őt) .

Sajnos otthon rossz a helyzet, anya nagyon rendes ha nincs vele apa, de ha apa is ott van mindig ordítoznak , velünk és egymással. (Csak egymást "bántják" úgy testileg) .

Nem mondtam el nekik.

Elbeszélgettem a húgommal , felvilágosítottam és az orvos is.

Minden rendben van vele. A doki annyit mondott , hogy használjon intim zuhanyt és ha bármi problémája van menjen vissza.

Köszönöm mindenkinek mégegyszer!:)

2015. júl. 1. 13:55
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Az az orvos se épeszű, aki intim zuhanyt javasol, pláne egy 12 évesnek. Mégis pontosan miért kellene neki hasznalnia? Tán az a védekezés a terhesség ELLEN?
2015. júl. 1. 13:57
 27/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem, hanem megerősíti a hüvelyi flórát, így véd a fertőzések ellen
2015. júl. 2. 12:20
 28/29 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el,ha akarja elmondja az anyukájának...
2015. júl. 23. 20:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Szia! Anya vagyok 8 éves alányom . és örülök h a lányzó a bizalamsának tekint. Vigyázz rá és legyetek boldogok. Egyébként jól tetted h nem mondtad el anyudéknak, majd eljön annak is az ideje. A húgodnak meg szerlmet kívánok és nem csalódásokat!
2015. aug. 6. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!