Hová forduljak problémámmal?
Kineziológus:
Húzzál már el valami sötét szektába kisbabákat áldozni, nem segítesz egy bajba lévő gyereken és a kétségbeesett anyján azzal, hogy egy áltudományos kóklerhez küldenéd egy valag pénzért szerencsétleneket...
Anyuka:
Koncentrációzavart / hiperaktivitást vizsgáltak a gyereknél? Mert ezek mellett könnyedén lehet teljesen okés az értelmi szintje, de ha nem tud valamire 3 percnél tovább koncentrálni, úgy már bajban van.
Abba sikerül hinnem, amit az orvosi egyetemen tanítanak.
És ott ilyet biza nem tanítanak...
De BIZTOSAN az én hibám, hogy nem hiszem, hogy egy problémás gyerekben FELBORULT AZ EGYENSÚLY, hanem valami baja van... ÁÁÁ az kizárt.
Pont ugyanezt mondtuk el neki még azzal kiegészitve, hogy ha nem tanul csak segédmunkás lehet belőle, minimálbérből akar tengődni egy életen át, vagy mi az anyja meg apja tartsuk el mig él, de eddig ez a lelki fröccs nem hatot. Még pofont nem kapott az igaz, de ha évvégén elhuzzák ugy hogy osztályt kellessz ismételnie, lehet sort keritek rá. Én is az irányba hajlok, hogy egyszerüen lusta, nemtörődöm, de miért ilyen tőlünk nem ezt látja, mind a kettőnknek van munkája, ha lehet még pluszt is vállalunk.
Fentebb irt egy fiatalember, vele is egyetértek abban, hogy egyszer csak belátja, hogy ez az irány nem jó. Az ha osztályt kellesz ismételnie szerintem biztos észheztéritő lesz. Szerettük volna ezt elkerülni, de nincs rá remény.
Számítógépet eladni, gyereket karatéra beíratni, tévén az alapcsomagot fizetni....Minden ötösért kapjon x összeget, minden négyesért szintén egy összeget. Ha összejött a gép ára, megveheti belőle a sajátját, amivel ismét netezhet.
Nem vagyok pszichológus, de már hitték rólam.
Bezárni egy üres szobába ahol csak tankönyvek vannak !
Az előző válaszolóval teljesen egyetértek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!