Hová forduljak problémámmal?
Szervezzetek családi programokat (kirándulás, múzeum, színház, mozi, horgászat...)
Pszihológus ajánlott.
Nem hiszem,, hogy ebből olyan nagy ügyet kellene csinálni, én is ugyanígy voltam!
Általánosba sem tanultam, akkor mondjuk még olyan 3-as átlagom volt, középiskolában jelentősen leromlottak a jegyeim, a 9. osztályt még megúsztam, de 10.-ben már megbuktam 6 tantárgyból. Én is csak gépeztem, tévéztem, barátnőkkel csavarogtam, soha nem tanultam. Újra jártam a 10-et, megint megbuktam 2 tantárgyból, de a pótvizsgán átmentem. Most 11.-es vagyok, még év elején elhatároztam, hogy na jó elég a lustaságból, tanulni fogok! Félévkor 4-es volt az átlagom, félév óta pedig inkább csak 5-ösöket kapok, mint 4-eseket.
A fiadnak is ha benől a fejed lágya elkezd tanulni, ne vidd minden hülyeséggel pszichológushoz! (Bár ha furcsán viselkedik elviheted, mert hátha van valami a háttérben, nem csak a lustaság)
18/L
kineziológia - úr isten, persze, szerintem meg vidd tenyérjóshoz és vegyél mágnest a szobájába, mert attól majd megváltozik!
Viccet félretéve, az a gyerek, aki 5 tárgyból bukik az szellemileg visszamaradott. Ha nem tanul semmit ÉS ráadásul még az órán sem figyel, egy átlagos képességű gyerek még AKKOR IS átmegy kettessel gimnázium elsőbe.
Az 1-1 dologból elcsúszik, mert nem tanul és pont abból feleltették 3x amiről gőze se volt az még "rendben van", de ez nincs.
Én megvizsgáltatnám szakértővel a mentális képességeit (viccen kívül, vannak speciális iskolák...)
Vagy B verzió, hogy nagyon is értelmes, akkor viszont tudatosan csinálja. Akkor viszont meg kell nevelni.
20:37-es vagyok.
Tudom, hogy nem volt normális, amit csináltam, de rendkívül önfejű voltam (és mondjuk még vagyok is), nem tudott velem senki semmit csinálni,, hiába mondtak akármit, azt csináltam, amit én akartam és kész.
És miért írod, hogy "állítólag"?? Nem értem, szerinted, mégis miért írnám ezt, ha nem lenne igaz, mi hasznom lenne belőle, ha ezt írnám és nem igaz? (Ezt fejtsd már ki) Egyszerűen megváltoztam, rájöttem, hogy kezdeni kell magammal valamit, meguntam a sok hülyeséget és ennyi.
Lehet, hogy másnál nem így lesz, csak leírtam, hogy velem mi volt és lehet, hogy nem hasznos, amit írok, de akkor pontozz le, de ne azt mond, hogy hazudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!