Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 árván maradt gyerekekk utám...

2 árván maradt gyerekekk utám mennyi pénz kapnánk? 9 éves kisfiú 13 éves kislány

Figyelt kérdés
apukájuk ma halt meg mi vagyunk az egyetlen rokonai de nekünk is van 4 gyerekünk és garzon lakásban lakunk
2010. febr. 27. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Szegény gyerekek, nagyon korán fel kell nőniük. :-( Remélem, van aki mellettük áll, és nem csak az anyagiakat nézi.

Nem tartom valószínűnek, hogy a saját 4 gyerek mellé még őket is odaengedné a Gyámhivatal a GARZONba. Gondolom, nézik a lakáskörülményeket is.

2010. márc. 3. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Mi van az anyukával arról nem írtatok semmit? Bocs de nem bírom ki szó nélkül, A pénz a legnagyobb gondotok most. Ha az én testvérem gyerekei maradnának árván nem hiszem hogy az érdekelne először, hogy vajon mennyivel kapok több pénzt. Ez a kérdés úgy hangzott hogy ti csak azért akarnátok magatokhoz venni őket, mert őrájuk az állam fizet, a sajátotokra meg nem igazán. Szép mondhatom, remélem lesz a gyerekeknek olyan rokonuk akik szívből szeretni fogják és fel tudják őket nevelni. Szegény gyerekek.
2010. márc. 5. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Hogy lehet egy-egy válaszadó ennyire szánalmas.

Valószínű azért kérdezte mert ők is nehézkesen élnek ennyi gyerekkel.És az valahol roszabb lenne ha oda veszik őket de majd a gyámügy elviszi őket mire megnyugodnának szegények egy intézetbe.A mai világban 1 gyereket is nehéz eltartani nemhogy 6-ot.Persze ítélkezni könnyű.És az hogy egyből feltette a kérdést valószínű minnél előbb szeretné elvinni a gyerekeket mielőtt ezt a gyámügy teszi és intézetbe.Persze vizsgál a gyámügy lakáshelyzetet is de van fedél a fejük fölött ennyi.Ami őket érdekli az hogy szeretve legyenek és normális családi körülmény,rendszeres étkeztetés,ruháztatás.Ami sajnos pénzbe kerül.Méghozzá sokba.

Sok türelmet és kitartást kívánok nektek.A lehető legtöbb szeretetet adjátok nekik mint a sajátotoknak nagyon nagy szükségük lesz rá.Ennél borzasztóbb nincs.Ezt én is áttéltem gyerekként.Engem a nagyszüleim neveltek fel.

2010. márc. 11. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

Azoknak üzenném akik lehurrogták a kérdezőt:

Azon gondolkodjatok el, hogy talán nincs pénzük, és így is odaveszi magukhoz, a szűkös körülmények közé, és nem lepasszolja az árvaházba. Már elnézést, de szerintem ez inkább tiszteletreméltó, és becsülendő. Az anyagiakon pedig mindenképpen el kell gondolkozni. Nem veheti oda látatlanban, hogy azt se tudja, hogy miből tart el annyit. Gondolom nem volt bekalkulálva +2 gyerek egyik napról a másikra. A másik meg. Mi köze annak a válaszolónak ahhoz, hogy a garzonba valakinek négy gyereke van? Nem szíve joga?

Gondolkodjatok már el...

Kérdező, bocs, hogy nem tudtam értelmes választ adni. Kérdezz meg erről egy ügyvédet, ő szeirntem teljes körű felvilágosítást tud adni.

2010. márc. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!