Kedves Szülők ti hogy vagytok ezzel?
Idén nyáron szeretnék fogyatékkal élő gyermekekre vigyázni kb. úgy 3-12 évesekre.Úgy gondoltam nemcsak vigyáznék rájuk de hasznos dolgokkal pl. fejlesztő játékokkal le is foglalnám őket.Tudok jó párat.Kerülném a butító játékokat.Itt gondolok a csihi-puhis videofilmekre,a csak rajzolunk egy kicsit és készekre. :)
Jómagam estin járok érettségire és mellette szociális ápoló és gondozói 2 éves nappali suliba járok.Angolul társalgási szinten vagyok,németül sajna csak kicsit tudok.A keresztény dolgokban mint pl. hittan is otthonosan mozgok.2 évig bejártam egy nappali fogyatékosokat gondozó intézménybe segíteni.Csak mert az egyik gondozónő rokonom.A későbbiekben szociálpedagógiát vagy pszichológiát szeretnék tanulni.
Ti így megengedtétek hogy egy ilyen nő vigyázzon a beteg gyermeketekre vagy ez nektek még így is kevés lenne!?
Szerintetek hol hirdessem magam ahol rátalálok beteg gyermeket nevelő anyukákra?
Köszönettel...
20/N
én simán rád bíznám a sérült lányom :)
szerintem hirdesd magad az napköziotthonban, ahol besegítettél és esetleg kérd meg a rokonodat, hogy szóljon a szülőknek ha valami programjuk van szívesen vigyázol a gyermekükre, ők meg hidd el tovább ajánlanak téged ismerősöknek, ahol van sérült gyermek:) sok szerencsét!
Szia!
Én gyógypedagógus vagyok. Az a tapasztalatom, hogy a szülőknek minden segítség jól jön, egy szabad hétvége, vagy csak egy nap, vagy a nyári szünet napjai...
Szerintem bejárásos iskolákban hirdesd magad, beszélj az igazgatókkal engedélyért. Ha megengedik, tedd ki a faliújságra a elérhetőségedet.
Esetleg egyesületeknél (Down-alapítvány, stb.) esélyes még.
Nekem szimpatikusnak és komolynak tűnsz a leírás alapján. Én rád bíznám a fiamat, aki enyhe értelmi fogyatékos.
Szerintem mindenképpen módszertani intézményekbe, fogyatékosokat ellátó helyekre érdemes bemenned, beszélned az ottani vezetőséggel és elmondani a tervedet. Az jó, hogy voltál már ilyen helyeken segítőként, szerintem ezt figyelembe veszik majd. Sok sikert a terveid eléréséhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!