Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kedves Szülők ti hogy vagytok...

Kedves Szülők ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Idén nyáron szeretnék fogyatékkal élő gyermekekre vigyázni kb. úgy 3-12 évesekre.Úgy gondoltam nemcsak vigyáznék rájuk de hasznos dolgokkal pl. fejlesztő játékokkal le is foglalnám őket.Tudok jó párat.Kerülném a butító játékokat.Itt gondolok a csihi-puhis videofilmekre,a csak rajzolunk egy kicsit és készekre. :)

Jómagam estin járok érettségire és mellette szociális ápoló és gondozói 2 éves nappali suliba járok.Angolul társalgási szinten vagyok,németül sajna csak kicsit tudok.A keresztény dolgokban mint pl. hittan is otthonosan mozgok.2 évig bejártam egy nappali fogyatékosokat gondozó intézménybe segíteni.Csak mert az egyik gondozónő rokonom.A későbbiekben szociálpedagógiát vagy pszichológiát szeretnék tanulni.

Ti így megengedtétek hogy egy ilyen nő vigyázzon a beteg gyermeketekre vagy ez nektek még így is kevés lenne!?

Szerintetek hol hirdessem magam ahol rátalálok beteg gyermeket nevelő anyukákra?

Köszönettel...

20/N

2015. máj. 8. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Szakmai végzettség nélkül, null tapasztalattal senki nem fog radbizni egy gyereket
2015. máj. 8. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próba szerencse,a leírásod alapján szimpatikus lánynak tűnsz.Inkább intézményekben kellene próbálkoznod nem?
2015. máj. 8. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:

én simán rád bíznám a sérült lányom :)

szerintem hirdesd magad az napköziotthonban, ahol besegítettél és esetleg kérd meg a rokonodat, hogy szóljon a szülőknek ha valami programjuk van szívesen vigyázol a gyermekükre, ők meg hidd el tovább ajánlanak téged ismerősöknek, ahol van sérült gyermek:) sok szerencsét!

2015. máj. 8. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyógypedagógus vagyok. Az a tapasztalatom, hogy a szülőknek minden segítség jól jön, egy szabad hétvége, vagy csak egy nap, vagy a nyári szünet napjai...

Szerintem bejárásos iskolákban hirdesd magad, beszélj az igazgatókkal engedélyért. Ha megengedik, tedd ki a faliújságra a elérhetőségedet.

Esetleg egyesületeknél (Down-alapítvány, stb.) esélyes még.

2015. máj. 9. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy mi a problémája az adott gyereknek. Nem mindegy, hogy mozgásfogyatékos, és nem nyúlhatsz hozzá bárhogyan, vagy mondjuk egy szelíd értelmi fogyatékos, akinél csak arra kell figyelni, hogy kárt ne tegyen magában. Ezen kívül úgy gondolom, hogy szülője válogatja, van, aki a saját édesanyjára sem meri hosszab időre bízni, más az éppen csak 18 éves középiskolásra is könnyedén rábízza. Azt viszont nem tudom, hol lehetne ilyen hirdetést feladni. Vannak oldalak, ahol bébicsőszöket keresnek, esetleg ott megpróbálhatnád kiírni, hogy sérült gyerekeket is vállalnál.
2015. máj. 9. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikusnak és komolynak tűnsz a leírás alapján. Én rád bíznám a fiamat, aki enyhe értelmi fogyatékos.

Szerintem mindenképpen módszertani intézményekbe, fogyatékosokat ellátó helyekre érdemes bemenned, beszélned az ottani vezetőséggel és elmondani a tervedet. Az jó, hogy voltál már ilyen helyeken segítőként, szerintem ezt figyelembe veszik majd. Sok sikert a terveid eléréséhez!!

2015. máj. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!