Csak én érzem úgy hogy cseszteti az òvònő a fiamat?
Nagyon csendes, visszahùzòdò. Eddig szeretett oviba jàrni, elfogadtàk ilyennek.
Most van egy ùj ovònő, aki piszkàlja, hogy beszéljen, hàromszor ràszòl jpgy hangosabban mondja hogy kérem stb.
Minden reggel sìr, hogy nem akar menni.
Azt gondolom ezzel nem ér el semmit. A nagyfiam is ilyen volt, nagycsoportban kezdett nyitni...
Ha így érzed, miért nem beszélsz az óvónővel?
Az otthon, csendben duzzogás biztosan nem segít a helyzeten.
szerintem ez nem csesztetés. én mondjuk bölcsiben dolgozom, de én is rászólok mindegyikre, hogy hangosabban beszéljen és használja a kéremet :) az előbbit azért, mert nyüzsiben egyszerűen nem hallom, hogy kér-e még egy kenyeret uzsira, utóbbit meg azért, hogy megtanulja szépen kifejezni magát :) ebben semmi csesztetés nincs. te nyilván tudod a gyereked nézéséből is, hogy éhes-e még, a másik óvónő is lehet ráérzed erre, de a többiek nem. és nincs ebben semmi rossz.
biztos ezért sír? ez önmagában, hogy hangosabban kell kifejeznie az igényét mint az orra alatti egércincongás, nem hiszem, hogy okot ad arra, hogy ne szeressen oviba járni. én másra tippelnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!