Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 4 éves lányom cumizni akar,...

4 éves lányom cumizni akar, adjak neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Született kistestvér 4 hónapja, akinek elővettük a cumikat (nem igazán szereti).

4 éves lányomnak nagyon tetszenek a cumik, rendezgeti, pakolgatja őket, és hát be is kapja, és egyre durvább a helyzet. Mondtam neki, hogy ez a kistesóé, és ő már nagylány, neki már nem való cumi. Sajnos nincs biztonságban a sterilizált cumi sem, el kell zárnom előle, felmászik érte bárhova. 1-2 hónapra abbamaradt a cumimánia, de most megint előjött, és az oviban is elveszi a másiktól, óriási hisztit csapva, ha vissza kell adnia.

Amúgy ő nem volt cumis babakorában.

Adjak neki egy cumit, ami dedikáltan az övé, és 4 éves létére cumizhatja vagy ragaszkodjak ahhoz, hogy nem kap és kész? Van vizes palackja, amolyan cseppmentes záródással, de azt nem cumizza vágya kielégítésére.

Lelki ok biztos van a háttérben, de ezt a dolgot hogy kezeljem most szerintetek?

2015. ápr. 23. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Itt a hasonló korkülönbséggel küszködő! :)

Egy pár jótanács a jövőre nézve:

ha kezded a hozzátápit majd, akkor a zöldségeket hosszában vágd ketté és úgy főzd meg. Utána a nagy egy vajazókéssel felapríthatja, mielőtt leturmixolod.

Pelenkázáskor mindig mindent adogat a kezembe. Nálunk komlett sétaútvonal van, még a közeli városban is, aminél megejtjük a látnivalókat. Itt falun birkát, lovat nézünk, a városban patakot, szökőkutat, ékszert.

Persze így minden több ideig tart, illetve hosszabb útvonalon, de érzi a törődést.

Én meg este levetett zoknist játszom. :)

2015. ápr. 29. 16:00
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi. Milyen az a levetett zoknis játék?
2015. máj. 1. 20:55
 13/15 anonim válasza:

6 eves koromig tehat suli kezdsteig cumiztam. Jobb ha napkozben nem adjatok/hagyjatok neki. Ejszakara nyugidtan injabb mint h a kormet ragja nyugtatas gyanant.. hozzateszem h en mindig csak este hasznaltan, pelussal egyutt (ez egy textildarab affele rongyi :D) es a mai napig pelussal alszom jo magamhoz olelni.. masnak plussallat nekem ez ..

nalam amugy a leszoktatas a cumirol az volt h: "nincs tobb cumi kislanyom" es anyam ki..szta a kukaba es nem vett tobbet XD

2015. máj. 3. 20:08
 14/15 anonim válasza:
Elozo vagyok, elfelejtettem odairni h 14/ L vagyok
2015. máj. 3. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy úgy roskadok be az ágyba, mint ahogy a levetett zokni a padlón. :)

Leér a fejem és alszom is :)

2015. máj. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!