Egy neurológus kijelentheti egy 9 hónapos babáról, hogy egészséges?
szerintem úgy 10 éves korig bármi előjöhet... nekem a terhességgel volt problémám, valószínűleg ott lett valami gond a buksijában. időnként előjöttek gondok, majd kapott fejlesztést, majd egészségesnek mondták. aztán jött más... most gyúrunk az iskolára, épp most mondták az oviban, hogy valami gond van ezért megyünk a nevtanba. igaz már az iskolaérettségin átment, szóval nem is értem. valószínűleg megint jönnek a fejlesztések... és simán el tudom képzelni, hogy diszes lesz, mert ami most van, annak az előjele lehet a disz.
de ettől függetlenül egészséges, csak vannak nehézségei. szerintem ha szülésnél gond volt akkor te is számíthatsz ilyenekre, de természetesen ne legyen! de ettől függetlenül rendben lesz :) ha ezt mondják szakemberek akkor higgy nekik, csak figyelgesd, hogy ha valamiben nehézsége lenne akkor időben menjetek, mert nem mindegy, hogy korai fejlesztést kap vagy 10 évesen áll a suliban, hogy nem megy az olvasás (azért írtam ezt mert sajnos elég gyakori, hogy akkor derül ki :()
Olyan értelemben igen, hogy úgy tekinthetsz rá mostantól, mintha a szülés körüli zűr meg sem történt volna. Innentől nincs több "esélye" bármi idegrendszeri bajra, mint annak, aki minden gond nélkül született.
Minden jót, és sok örömet Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!