Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mennyibe kerül egy gyermekpszi...

Mennyibe kerül egy gyermekpszihológus? Debrecenben kit tudnátok ajánlani 5éves gyerek viselkedési problémájára?

Figyelt kérdés
Lehet rá orvosi beutalóval ingyen, vagy olcsóbban menni? Megérte nektek, javított a gyerek viselkedésén?
2015. márc. 18. 19:37
 1/5 dreeamworks válasza:

ehhez te vagy a legjobb orvos.nem kell ide orvos . le kell ülni vele tudtára kell adni hogy fontos dolgokról van szó

kérdezz rá az aktuális témában amire kíváncsi vagy . hogyérzi magát stb. esetleg megkérdezhetném hogy mi a probléma?

2015. márc. 23. 00:19
 2/5 anonim válasza:

a pszihologust szerintem felejsd el, én is jártam gyerekként de tönkre tette az egész életemet elsőnek csak kérdezősködik utána meg ír fel gyógyszert amitől teljesen zombi lesz az ember megzavarja az agyát teljes mértékben és hiába már nem szedem ez örök nyomott hagyott bennem röviden elrontott pszihologus gyógyszerekkel..

20/f

2015. márc. 23. 10:04
 3/5 dreeamworks válasza:
na ugyehogyugye :)
2015. márc. 23. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Orvosi beutalóval ingyen igénybe lehet venni a Kenézyben.

A félreértések elkerülése végett, van különbség a pszichológus és pszichiáter között. Előbbi bölcsész, aki nem ír gyógyszert, csak beszélget és egyéb terápiákat ad, míg a másik orvos, aki szükség esetén gyógyszert ír, de nyilván ő sem azzal kezdi.

Szerintem egy próbát mindenképpen megér, max. nem mentek többet.

2015. márc. 30. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen problémáról van szó. Ha komolyabb, akkor nevelési tanácsadó. Itt vannak pszichológusok is, akik felmérik van-e szükség terápiára. A szülő is kérheti a vizsgálatot, nem kell hozzá az óvoda. És ingyenes. A Faraktár utcán van.
2015. ápr. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!