Mennyibe kerül egy gyermekpszihológus? Debrecenben kit tudnátok ajánlani 5éves gyerek viselkedési problémájára?
ehhez te vagy a legjobb orvos.nem kell ide orvos . le kell ülni vele tudtára kell adni hogy fontos dolgokról van szó
kérdezz rá az aktuális témában amire kíváncsi vagy . hogyérzi magát stb. esetleg megkérdezhetném hogy mi a probléma?
a pszihologust szerintem felejsd el, én is jártam gyerekként de tönkre tette az egész életemet elsőnek csak kérdezősködik utána meg ír fel gyógyszert amitől teljesen zombi lesz az ember megzavarja az agyát teljes mértékben és hiába már nem szedem ez örök nyomott hagyott bennem röviden elrontott pszihologus gyógyszerekkel..
20/f
Orvosi beutalóval ingyen igénybe lehet venni a Kenézyben.
A félreértések elkerülése végett, van különbség a pszichológus és pszichiáter között. Előbbi bölcsész, aki nem ír gyógyszert, csak beszélget és egyéb terápiákat ad, míg a másik orvos, aki szükség esetén gyógyszert ír, de nyilván ő sem azzal kezdi.
Szerintem egy próbát mindenképpen megér, max. nem mentek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!