16 éves lányom tanulmányi eredménye nagyon leromlott, nem érdeklődik semmi iránt, az arca mindig beesett, düh kitörései vannak. Lehetséges, hogy kábítószerezik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 12:34
11/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül drogozik a lányod, ha igen akkor ezek a tünetek keményebb drogokra adnak utalást de azok drágák és nehezebb a beszerzése. Ha meg akarsz bizonyosodni róla akkor ne bolti tesztet vegyél, vidd el vérvizsgálatra az 100%-os.
Én első sorban kamaszodásra gondolnék a beeset arc a rossz étkezés és az éjszakázásra utalhat. A düh rohamok meg talán ezért vannak mert fáradt csalódott mert nem ér el jó eredményeket és mert kezd felnőni.
12/16 anonim válasza:
Nem szed valami fogamzásgátlót? Nekem attól voltak dühkitöréseim, amint abbahagytam, elmúltak. Dokitól lehet kérni hormontükröt vérvételből, megnézni hogy van-e valami hormonzavar esetleg.
Ja, és hülyén hangzik de a kevés folyadéktól is lehet.
Nem lehet hogy bulimiás? Róluk is olvastam valami ilyesmit.
13/16 anonim válasza:
szerintem vegyél egy tesztt és ne mond meg neki hogy i az csak csináljameg és miután megcsináltad mond meg neki hogy mivolt és ha ideges lessz akkorvalószinűű hogy káítózik!!
15/16 anonim válasza:
az én eredményem is nagyon leromlott, minidg beesett az arcom és nagyon érdekesen viselkedem az elmúlt 2 évben. dühkitörések, magamba zárkózok, stb de nem tudom hogy miért nem tudom magamat irányítani. :( nem drogozom nem alkoholizálok, próbálok egézsségesen élni mert amikor kicsi voltam, sokszor nagyon beteg voltam, ezért arra neveltek, hogy csokoládé és chips meg mittomén mikezek helyett inkább egyek egy almát. :D
16/16 anonim válasza:
16 vagyok. mindig is kitűnő vagy jeles tanuló voltam, de amint elértem azt a bűvös 15-16 éves kort ugyanezek voltak rám jellemzőek. kivéve a beesett arc. nem feltétlenül drogozik de nem ártana elbeszélgetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!