Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Keresztlányom júliusban lesz...

Keresztlányom júliusban lesz 4 éves, és már 25 kg. nem sok az egy kicsit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

az apja szó szerint tömi, mint egy kacsát!

pár napja lent voltam náluk, 3, 2dl pohár tejszinhabot evett meg vacsora előtt, előtte ugye már csipegetett, joghurtot evett, meg szobi gyümölcsevet ivott, jó sokat.van olyan, hogy akkora szelet rántotthúst kell megennie a gyereknek, hogy még én, felnőtt nő(terhesen) :D sem birnám megenni. ugye mivel óvodás, kap főtt ételt az oviban, nem lenne muszáj neki minden este nehéz kaját kapni. de minden este zabál, és zabál, van olyan, hogy még hajnalban is felkel enni. szerintem ez nagyon nagy baj, mert már igy sem lehet látni a kis pincijét mikor ül, meg hát nagyon durván összeér a kis combja. sajnos az édesapja nem nagyon érti meg, hogy lefekvés előtt, nem muszáj mindig töltöttkáposztát etetni a gyerekkel, mert nem tesz jót neki. egy kis melegszendvics teával, vagy nem is tudom..... szerintetek csak én reagálom túl, hogy az a gyerek éjjel nappal csak eszik, és már nagyon el van hizva??? 5 éveseknek való pulcsit hord....

2015. febr. 24. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Ettől lenne a gyerek "problémás" kategória? Miért nem inkább az apuka az? Persze helytenek az étkezési szokások, nyilván, de anyuka nem szól ehhez semmit? És te, mint keresztanya? Mert ha itt megerősítünk abban, hogy igazad van, attól még semmi nem fog megváltozni...

Az meg, hogy négyéves ötévesre való pulcsit hord - ez vicc ugye? Szerintem mennyire egzaktul vannak méretezve a gyerekruhák?

2015. febr. 24. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Az én lányom júniusban lesz 4 éves és 13,5 kg.
2015. febr. 24. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

A súlya valóban soknak tűnik, de az, hogy ötéveseknek való pulóvert hord, az ég világon semmit sem mond... Én meg felnőtt létemre 12 éveseknek való gyerekruhákat, akkor én most 12 éves vagyok...?

A szülőkkel kellene beszélned, főleg apukával, hogy ez így nem jó, és te aggódsz.

Off: mi a csuda az a "pinci"???

2015. febr. 24. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Azért eszik hajnalban is, mert ki van tágulva a gyomra. És igen, igazad van, ez probléma, de nem a gyerek tehet róla, hanem a szülők. Nem csak az apa, ha van anyuka is, akkor az ő felelőssége is. Egész életében étkezési zavarai lesznek, ki fogják csúfolni, ha iskolába kerül és ez a kisebb probléma. Az egészségét is durván tönkreteszi már ilyen pici korban.
2015. febr. 24. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
De sok. Az én kisfiam 4 évesen 17 kg, és egy elég masszív gyerek.
2015. febr. 24. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
sajna a gyerek nem is kicsit van elhizva .de hány cm ? mert azt nem írtad
2015. febr. 26. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4évesen az én kisfiam 15,5kg volt és 104cm! Rengeteg a 25kg és rengeteg az a kaja, amivel tömik szerencsétlent. Az ilyen gyerekekből lesznek a nemkicsit duci tinik és dagi felnőttek is. Elhiszem, hogy jót akar apuka, hogy eteti folyton, de nagyon rosszat tesz neki. FŐleg még a sok tejszínhab meg szobi levek - cukros műkaják- ami 0kalória, és csak éhes lesz tőle a gyerek.

EGyszer jegyezd meg nekik- de ne számonkérően, hogy nem-e túlsúlyos egy kicsit a lány,de vigyázz, mert az ilyenekből lesznek a nagy összeveszések. :(

Te majd úgy táplálod és neveled a te kicsidet, ahogy te jónak látod!

2015. febr. 28. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm kislánya is 4éves volt most és ő is 25kg. Iszonyú nagydarab kiscsaj, olyan fenékkel combokkal, hogy ihaj. De arányosan nagy, mert magas is, a feje is nagyon nagy, karjai törzse mindne. Nagyon massziv kiscsaj. Fél évvel idősebb a fiam tőle, egy magasak, de a kiscsaj másfélszer szélesebb az én fiamtól. Fiam 4,5éves múlt és 17kg
2015. febr. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!