32 hetes vagyok, és most vettem észre, hogy a Magneb6 amit szedek lejárt júliusban. Lehet tőle bajom nekem vagy a babának?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 08:07
1/5 anonim válasza:
nem... a gyógyszereknek nem lesz úgymond mérgező hatásuk a lejárat után, maximum a hatásuk csökkenhet... szóval ne félj semmi bajotok nem lesz tőle :)
3/5 anonim válasza:
De, lehet.
Egy hétig vendégeskedtem (nem terhesként) a kórházban miután egy éppen lejárt gyógyszer (amit előtte évekig szedtem) olyan allergiás reakciót váltott ki, hogy majdnem ottmaradtam.
4/5 anonim válasza:
De ez nem gyógyszer, hanem egy ásványi anyag B6 vitaminnal. Azért ne keverjük!
Ettől nem lesz bajod, de mostmár ha észrevetted ne vegyél be többet, mert nem hat úgy...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2014. dec. 15. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!