Baj lehet abból ha álom világba él a gyerek?
Figyelt kérdés
6 éves kisfiú. Nagyon sokat játsszik xbox,számítógép,telefon mindegy min csak játsszon valamin. És néha úgy beszel a jatekokok szereploirol mintha leteznek. Oviba jarni sem szeret,vannak baratai de sokat jatsszik egyedul. A rajzfilmek szereplőiről is úgy beszel neha minta igazi lenne. És egyszeruen nem tud egyhelyben maradni,egy rajzfilet vegig nezni,nagyon sokat beszel legtobbet ertelmetlen dolgokrol. Ha szolok neki mikozben jatsszik,nem figyel ha a fulebe kiabalok akkor hallja meg.
Egyebkent nagyon okos. Szereti az allatokat es a termeszetet. Tud olvasni es szamolni is. De én aggódom erte,hogy baj lesz ebbol.
2015. jan. 29. 22:10
11/16 anonim válasza:
sajnos pedig a sok gépezésből lehet baj.a párom fiát is hagyták.már 12 éves és teljes függőségben van a gép miatt...
12/16 anonim válasza:
Mai korrban normális. Főlleg ha 13 egész nap a gép előtt fog ülni de az is normális majd 18 éves korára már menni fog minden hova csavarogni stb.
13/16 anonim válasza:
De hogy jön szóba egy hat évesnél a számítógépes játék? Csak mert az én elsős unokaöcsém azt sem tudja, mi az az x box. Számítógépet arra használjuk (együtt), hogy musicaleket meg dalokat hallgassunk/nézzünk, és azzal játsszunk színházat.
14/16 anonim válasza:
Én is "egyedül vívtam meg konkrét csatákat" ahogy az egyik válaszoló írta, mégsem érzem magamat defektesnek. :D Szerintem is az lenne a megfelelő megoldás, ha megpróbálnátok a természet irányába terelni. Szerettesd meg vele az állatokat, a növényeket, menjetek madárlesre, vagy vadasparkba, vagy állatsimogatóba, vagy valami. Az egyrészt tanító jellegű, másrészt kiszakítja az eddigi játékkörnyezetéből, és nem utolsó sorban még mozgást is igényel.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso.
Mint irtam a kerdesben a gyerek nagyon szereti az allatokat
2015. márc. 20. 22:23
16/16 anonim válasza:
Ha szereti az állatokat, már nem lehet nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!