Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nagyon sovány estleg valami...

Nagyon sovány estleg valami étvágygerjesztő?

Figyelt kérdés

3 éves a fiam és nagyon soványka. A védőnő is azt mondta a 3 éves státuszon hogy a növekedési értéke 3%alatt van. Járunk gasztróra tejallergia miatt ott is azt mondták nagyon sovány. Ja 3 éves 97 cm 12 kg.A másik fiam 1 évesen volt 10 kg.

Tehát mindenki mondja de senki nem tesz ellene. Etetni nagyon nehéz...mindig is az volt izeg mozog nem érdekli a kaja egésznap ellene kaja nélkül. Eszik 2-3 falatot aztán nemet mond és az istennek nem tudok többet beleimádkozni. Van esetleg valami étvágy javito? Marslakocska vitamint kap...a gyogyszertárba ezt adták hogy van benne mb6 és ez segit.

esetleg van valami ötletetek?

Köszönöm

2015. jan. 10. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam, én is nagyon keveset ettem. Béres cseppet ajánlották, és valamennyire jobb lett tőle.
2015. jan. 10. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Vitaminok, a B vitaminok növelik az étvágyat.

Én is ilyen voltam kiskoromban, rettentő sovány, nagyon válogatós. Nálunk az jött be, hogy azt kaptam enni, amit szeretek (csak mondjuk nem volt olyan egészséges, de akkoriban még nem nagyon ment ez az egészséges kaja őrület). Úgyhogy én tejbegrízt ettem, nutellát, sült krumplit hússal... szóval ilyeneket. Lehet nem a legjobb megoldás, de hátha meghozza az étvágyát és megszereti a kaját. Én megszerettem aztán, nagyon is...

2015. jan. 10. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
vérkép rendben ? nem vashiányos sulyosan ? .az én 11 éves fiam ilyen de rola most ősszel derült ki hogy súlyosan vérszegény igy kapja a vastabletát +c vitamin és igy hizik illetve mindig rá szolok hogy egyen .mert ha nem eszik rendesen akkor lemegy rola az is amit felszedett eddig.
2015. jan. 11. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsinek én is ilyen voltam,egész nap fél szelet párizsin el voltam. A fiam is ugyanilyen volt 3 évesen,keveset evett,válogatott is. Aztán volt egy jobb időszaka, mikor szívesebben evett. De most hogy suliba került szóltak, hogy egész nap nem eszik.A gyógyszertárban a ROBO KID szirupot ajánlották, most ezt kapja és jobban is eszik. Úgy tudom ezt a szirupot kicsi kortól lehet adni.
2015. jan. 12. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi Huminiqum - ot adunk a picurnak. Napi 1 ml kell, baracklèbe, kakaóba. :-)
2015. jan. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!