Nagyon sovány estleg valami étvágygerjesztő?
3 éves a fiam és nagyon soványka. A védőnő is azt mondta a 3 éves státuszon hogy a növekedési értéke 3%alatt van. Járunk gasztróra tejallergia miatt ott is azt mondták nagyon sovány. Ja 3 éves 97 cm 12 kg.A másik fiam 1 évesen volt 10 kg.
Tehát mindenki mondja de senki nem tesz ellene. Etetni nagyon nehéz...mindig is az volt izeg mozog nem érdekli a kaja egésznap ellene kaja nélkül. Eszik 2-3 falatot aztán nemet mond és az istennek nem tudok többet beleimádkozni. Van esetleg valami étvágy javito? Marslakocska vitamint kap...a gyogyszertárba ezt adták hogy van benne mb6 és ez segit.
esetleg van valami ötletetek?
Köszönöm
Vitaminok, a B vitaminok növelik az étvágyat.
Én is ilyen voltam kiskoromban, rettentő sovány, nagyon válogatós. Nálunk az jött be, hogy azt kaptam enni, amit szeretek (csak mondjuk nem volt olyan egészséges, de akkoriban még nem nagyon ment ez az egészséges kaja őrület). Úgyhogy én tejbegrízt ettem, nutellát, sült krumplit hússal... szóval ilyeneket. Lehet nem a legjobb megoldás, de hátha meghozza az étvágyát és megszereti a kaját. Én megszerettem aztán, nagyon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!