Miért sír a 3hetes baba? Semmi baja nincs nem fáj a hasa sem nem éhes akkor mi? Folyton csak sír és sír
azt írod nagyon sokat eszik. 3 hetesen van a fejlődési ugrás, ami azt jelenti, hogy menő a kaja igénye, de neked még nem állt át a szervezeted a több tej termelésre. ez 1-2 nap, ilyenkor be kell vonulni az ágbya és egész nap szoptatni.
azt írod, hogy nem fáj a hasa, de feszeng. akkor fájhat a hasa, 3 hetesnél még nehéz megállapítani, az is lehet, hogy túl sokat evett és ezért feszít neki.
27fok az rengeteg. nem tudod úgy öltöztetni, hogy kellemes legyen neki. szellőztess ki jól, hogy 3-4 fokot csökkenjen a hőmérséklet és adj rá egy rugit is.
lehet álmos, nem tud elaludni, de más baja is lehet...
babusgasd, járkálj vele, fektesd a mellkasodra, hogy hallja a szívverésed :)
kipróbálhatod, hogy porszívót vagy hajszárítót kapcsolsz, ilyen picik szeretik, mert hasonlít a hangja ahhoz amit a pocakodban hallott a vízben :)
1. Túl meleg van. 2. A picik azt szeretik, ha be vannak bugyolálva, vagy kézben / ölben / kendőben, azaz SZŰK helyen vannak, amit a pocakban megszoktak.
Mit eszik, milyen időközönként, hány ml-t? Honnan tudod, hogy nem fáj a hasa?
https://www.youtube.com/watch?v=ValdMXD5wQI
5 sírás, ami eleinte mindenhol univerzális. Hátha felismered, mi a baj.
1. neh-neh - Éhes
2. aooo - Álmos
3. heh-heh - Diszkomfort (pl. melege van, kényelmetlenül fekszik, pisis a pelenka)
4. eair - Hasfájás (hasból, mélyből jövő, görcsös sírás)
5. eh-eh - Büfiznie kell
Nem hülyeség, ha végképp semmi ötleted, nézz bele.
Szia! Szerintem is a meleg lehet a baj.
Nálunk szintén három hetes a pici, és ami eddig bevált, hogy vagy pólyáztam, vagy becsavartam takaróba, és stabil 20fokon tartom a szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!