Hogy lehet leszoktatni egy 11 évest a hazudozásról? Hogy tudnám rávenni, hogy szót fogadjon?
Figyelt kérdés
Állandóan hazudik, mindenben, ha kell hanem. Hordom pszichológushoz, de nem segít. :( Valami praktika? Az alapokat próbálom, hogy leszídom, ha hazudik, dícsérem, ha nem.2014. nov. 13. 10:27
11/11 anonim válasza:
Utolsó, akkor neked szerencséd van. Én tényleg annyiszor próbáltam már vele beszélni de semmi eredménye. Pedig ha hibázik nem szoktam leharapnia fejét. Értem alatta például, eltör valamit, leejt, elhagy, elfelejt stb. De sokszor hazudik tényleg ok nélkül. Tudja jól, hogy a hazugság az egyetlen dolog amit nem tolerálok és azért leszidom de attól valamiért nem tart, mert ugyanúgy bepróbálkozik időnként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!