Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 éves fiam családon belül,...

15 éves fiam családon belül, többször lopott már, tudtok internetes címet ahol segítséget kérhetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Először elvinném egy drogtesztre, aztán pszichológushoz függetlenül az eredménytől.
2010. jan. 27. 11:09
 2/18 anonim ***** válasza:
www.google.com (írd be, hogy gyermekpszichológus, és a várost/falut, ahol laktok... ki fogja adni a hozzátok legközelebb lévőt).
2010. jan. 27. 11:10
 3/18 A kérdező kommentje:
drogteszt tiszta :-)
2010. jan. 27. 11:20
 4/18 anonim ***** válasza:
Cigi, játékgép?
2010. jan. 27. 11:21
 5/18 anonim válasza:

Én nem bízok túlzottan a pszichológusokban, én nem ezt ajánlanám. Első lépésként felkeresném a lakhelyem szerinti családsegítő szolgálatot, ott egy gyermekjólétis gondozót, akinek biztos rengeteg kérdése lesz, amiből jóesetben egy óra alatt kiderül a valós probléma. Ha nem egyértelmű a háttér, még a csemetével is be kell menni. Szóval elég, ha a családgondozó véleménye alapján jutunk el a pszichológusig.

(Majd érdekel, mi lett a fejlemény! Remélem, megírod.)

2010. jan. 27. 13:23
 6/18 A kérdező kommentje:

Moziban volt 3 filmen egymás után...Kap pénzt ha mozira kér.

2.körben cipőt vett pedig van neki.-tavaszi cipőt télen...ha szerencsénk van nem növi ki:-)

2010. jan. 27. 14:24
 7/18 anonim ***** válasza:

az az opció nem fordult meg a fejedben, hogy feltedd neki ezt a kérdést:

- Kisfiam, miért loptál, amikor tudod, hogy kapsz rá pénzt ha kérsz?

Illetve a :

- Miért loptál? - kérdés sem rossz.

Ha ezekre kapott válaszaidat megosztod velünk akkor biztos tudunk okosakat mondani...

2010. jan. 27. 17:30
 8/18 anonim válasza:
A kérdező kommentje alapján felmerül a gondolat, hogy talán túl sok mindent megkap ez a kis-kis "felnőttpalánta" (értelmetlen pénzköltés látszik), és így nem is ismeri a pénz (vagy bármi) "súlyos" értékét. Talán nem is tudja, milyen nehéz manapság ahhoz a pénzhez hozzájutni, ami neki ugyebár olyan könnyen megy (akár kéri, akár elveszi).
2010. jan. 27. 20:49
 9/18 A kérdező kommentje:

Természetesen megkérdeztem miért lopott, és azt mondta nem tudja.Úgy gondolom segítségért kiabál,hogy figyeljünk rá,szívesebben figyelnék fel a jó jegyekre suliban:-)

Ritkán jár moziba kb.2-3 havonta,de tényleg elszoktuk engedni,és + 1 jegyre adok pénzt ha tudom,hogy szegényebb családból való gyerekkel megy.De ezt nem azt jelenti,hogy nem mondok le valamiről én cserébe...

2010. jan. 28. 14:42
 10/18 A kérdező kommentje:
Mit értesz értelmetlen pénzköltés alatt?
2010. jan. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!