DSGM és TSMT, lehet egyszerre a kettőt? Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos, sajnos elég rossz körülmények között született. A doki fokozott izomtónust állapított meg, szeretnék mindent megtenni megtenni érte. Dévényes tornász jár hozzá, de én már nem bízok sajnos teljesen egy orvosban/tornászban sem 100%-ig, szeretném ha minél többen fejlesztenék, foglalkoznának vele. Olvastam a Dévény és a KAtona módszer hatékonyságáról is. Lehet egyszerre a két tornát végezni? Van valami tapasztalatotok amivel tudnám őt fejleszteni? Akartam eljárni vele úszni, de azt nem tartotta jó ötletnek a neurológus:(2014. szept. 26. 15:29
1/5 anonim válasza:
Lehet a kettőt együtt!
(aki mást mond az hazudik sajnos a saját anyagi érdeke miatt, ne dőlj be neki! )
2/5 anonim válasza:
Miert nem engedte a babauszit? A mi neurologusunk egyaltalan nem ellenezte es eleg Jo szakember. Dr Buki Gyorgy
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta ő ezt nem tartja jó dolognak. Azt mondta, hogy jobban vigyázna a babájára, nem tartja jó dolognak, hogy annyi ember egy medencében nem egészséges egy ilyen pici babának. Fertőzésveszély, megfázás stb. és nem jönne jól egy tüdőgyulladás 3 hónaposan.
2014. szept. 29. 13:19
4/5 anonim válasza:
Én a korababánkat nem hordtam úszni, pedig van a városban babaúszás. Pont azok miatt, amit a doki felsorolt. Ráadásul láttam, hogy délután hogy gázolnak bele a kamaszsrácok zuhany nélkül. A Dévény nekünk nem segített 2évig jártunk, a probléma megmaradt s mint tudjuk nem olcsó és jó muri. Mivel a te kicsikéd is túl feszes, neki is fáj. :( A TSMT-t sajnálom, hogy nem kezdtük korábban, hatalmas változások jöttek a hatására. Ült, felállt. Mi később kezdtünk hydromasszázst, szintén jó. Ha bírod szusszal, otthon is jó a zsályás fürdető, masszírozhatod zsályás krémmel, ez izomlazító. Hol laksz?
5/5 anonim válasza:
A kislányomat egyszerre hordtam DSGM-re, TSMT-re és HRG-re. Nagyon-nagyon jól tettem! Semmi probémla nincs is vele azóta sem. Most 5 és fél éves.
A Katona módszert is csinálgattam vele, de a DSGM olyan eredményeket hozott, hogy a Katonát abba is hagytam hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!