Ha egy gyerek elszökik keresni fogják? Lásd alább!
Ha egy 15 éves gyerek neadjisten elszökik akkor őt fogják ténylegesen keresni vagy csak úgy hagyják hogyha megvan megvan ha nincs nincs és ha egy rendőr meglátja van joga elfogni és visszavinni a szüleinek vagy valami hasonló?
És ha esetleg külföldre megy akkor leszarják kint vagy külföldön is keresni fogják?(pl.:Svédország,Spanyolország,Oroszország,Anglia,Dánia,Málta)
És egy ekkora gyereket felengednek egyedül külföldre tartó vonatra?
Határon átmehet egyedül?(EU-n belül és kivül)
Rendben ez egy kicsit politika is de ide írtam mert végülis egy gyerekről van szó.
Semmi ilyesmi!
Én felnőtt vagyok és az öcsém mondta,hogy a fia(őt komolyan kell venni) el akart szökni külföldre és elkezdett érdekelni mert aggódok.
Keresni fogjak, igen, nemzetkozi körözést adnak ki ellene. A felnott koru segítőit akar le is csukhatjak.
Megis mi visz ra egy ennyi idős gyereket, hogy ilyet tervezzen? Amúgy erdekes, hogy elmondja az apjának,.... Nem te vagy mégiscsak aki szokni keszulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!