Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A kisfiam már másodjára járja...

A kisfiam már másodjára járja az első osztályt, úgy tűnik semmi javulás tavaly óta. Ötletek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tavaly kezdtük az első osztályt 7 évesen,már az első fél évben kiderült,hogy problémák vannak vele.Nem figyelt az órán, nagyon lassú volt a feladatoknál, vagy meg sem csinálta őket. Voltunk a nev.tan-ban vele, látta pszihológus állítólag átlagos gyerek, finom motorikai és részképesség zavarokkal. Fejlesztést kap, sportol, foglalkozunk vele.Tegnap szólt az új tanárnője, hogy nem figyel az órán,folyamatosan beszél, füllent, összeveszik az osztálytársaival ha nem azt csinálják amit ő akar. Szép szó, büntetés, jutalom nem használ. Úgy viselkedik mint egy kamasz. Mit tegyek? Már nagyon kétségbe vagyok esve.
2014. szept. 17. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Másik pszichológus!
2014. szept. 17. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, köszönöm a választ.
2014. szept. 17. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg gyógypedagógussal is megnézetni, nemcsak pszichológussal. Milyen fejlesztést kap? Találkoztam már olyan "szakemberrel", aki teljes alkalmatlanságról tett tanúbizonyságot. Ha ő lett volna az első, akinél járunk, és hiszek neki, jól megszívtuk volna. Vannak ilyenek, el kell menni máshoz is. Hol laktok?
2014. szept. 17. 13:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Budapesten, ez is jó ötlet köszönöm. Tudnál valakit ajánlani?
2014. szept. 17. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Akiket saját tapasztalat alapján ajánlani tudok:

[link]

Akiket nekem ajánlott más anyuka:

[link]

Akiknek a közelükbe se menj, akkor se, ha ők lesznek az utolsó emberek a földön:

[link]

2014. szept. 17. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2014. szept. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!