Ez miféle büntetés már?
Ebből az egy esetből ne vonj le következtetésket, hisz a gyerek valószínűleg tudja, hogy a pisilni kell mondattal kijöhet és már fel is van oldva a bünti.
Mindezek ellenére sosem zárom be a gyereket a szobájába, de ha bezavarom, neki is mindig rögötn pisilni kell vagy szomjas vagy éhes, szóval bármi amit szobán kívűl kell csinálni. Én ki szoktam engedni pisilni,de nem beszélgetek vele olyankor hanem pisil és irány vissza a bünti.
apám soha nem bántott, de ha messzire mentem, bezárt a szobámba. aztán persze mindig pisilnem kellett...
utána persze leesett neki és utána már a wc-be zárt be, én meg rettegtem a wc szörnyektől, akkoriban volt valami reklám, talán domestos, nem tudom, 20 éve volt :D
szörnyű volt, de persze nem lettem sérült lelkileg :)
fiamat soha nem zárnám be, de bezavarom a szobájába és nem jöhet ki. nem is próbálkozik, mert visszaviszem. talán a türelem és az idő ami megtérül.
lehet nagyon ki van már anyuka, nem tudom, én mindkettőjüket sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!