Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan szulo aki ha...

Van itt olyan szulo aki ha ujrakezdhetne soha nem valalna gyereket?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 10:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
HAt voltak idoszakok.....de mara mar elmult. Aztan lehet jon majd ujra. De igazabol ugy erzem, semmiert nem adnam oda a kisfiamat megha neha ugy is erztem, jobb lnenne reggel nem felebredni!
2014. aug. 6. 11:15
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Én soha semmi pénzért nem változtatnék semmin! Pedig fiatalon szültem!
2014. aug. 6. 12:59
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Igen én!Ugyhogy nem is lesz több gyerekünk,marad ez az egy!
2014. aug. 6. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az anyám rengetegszer közölte velem, hogy az élete azért ment tönkre, mert én megszülettem. Ezért ment tönkre a házasságuk az apámmal, ezért nincs pénzük és egy csomó ilyesmi. Ő tutira nem szült volna újra, ha visszacsinálhatta volna.
2014. aug. 6. 15:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak helyzetek, amikor ezt mondanám, de szerintem, ha tényeg lehetőségem lenne újrakezdeni, nem tudnék lemondani róla még a legidegesebb pillanatomban sem.
2014. aug. 6. 18:48
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

#4!!! Edes Istenem!!! Edesanyad egy igazi@#$%^&!!!!!

Soha de soha nem mondanam a fiamnak, hogy micsoda kart csinalt nekem meg hogy vajudtam az orokkevalosagig, meg hogy mi mindenrol kell lemondjak es nem tudom "miatta" dolgozni - ahol mi elunk nincs gyed meg baratai...

Sajnalom edesanyadat, hogy egy ilyen szerencsetlen szivtelen @#$%^&! Mintha kerted volna, hogy legyel!

Arrrrghhhhh!!!!!

2014. aug. 6. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát igen... Szeretem a lányomat, tényleg, de néha arra gondolok, hogy amíg nem volt, volt saját életünk, el tudtunk járni szórakozni, volt időnk egymásra is, ha magányra vágytam, az is megoldható volt.

Mi is két gyereket akartunk, de most már azt mondom, nem lesz több.

2014. aug. 7. 16:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár két gyerekem van, és semmi pénzért nem válnék meg tőlük, de azért szoktam nosztalgiázni a gyerektelen időkről.

Most, hogy "ismerem"a gyerekeimet, így nyilván nem kívánom azt, hogy ne legyenek, de meg tudom érteni azokataz embereket, akik gyerek nélkül képzelik el az életüket.

2014. aug. 8. 08:09
 9/15 anonim válasza:
76%
Én soha nem bántam meg ,hogy 2 gyerekem van,és velük teljes az életem.El sem tudnám képzelni ,hogy ne legyenek,pedig a kicsi már most 9 éves,de sokszor kiakaszt.Viszont ha ránézek az édes pofijára,meglágyul a szívem.Mind másak vagyunk,kiben ,ekkora az anyai ösztön.Mint írtam, semmit nem változtatnék ,ha vissza mehetnék az időben.Sajnos,az én gyerekeim minden nyáron a nagyinál vannak 1,-1,5 hónapot, 300 km-re tőlünk ,a munkahelyünk miatt,és akár úgymond ifjú házasok is lehetnénk ez idő alatt a férjemmel,de mindketten alig várjuk,hogy hazajöjjenek :)
2014. aug. 10. 20:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora kulonbseg van 4-es anyukaja es 8-as velemenye kozott...! En is nagyon sokat kinlodom egyedul a gyerekeimmel, idonkent iszonyu nehez, olykor irigykedem is, hogy a gyermektelen barataim mennyi mindent megtehetnek. Spontanok, fuggetlenek, karrierjuk van, fontosak... DE. Ezzel egyutt semmi penzett el nem cserelnem oket vagy az eletemet masra. Neha jolesne par "szabadnap", de ennyi. A hetkoznapjaim soha ilyen boldogok (es ilyen faradtak... :) nem voltak, mint amiota ok itt vannak.
2014. aug. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!