Az autista gyerekek szeretnek ugralni (pl. agyon), szeretnek
felmaszni dolgokra, biciklizni, lehet veluk jokat mokazni,
nevetni?
Ezt a kérdést feltetted már néhány nappal ezelőtt. Akkor is válaszoltak csomóan, hogy valószínűleg csak megkésett beszédfejlődésű a gyerek. Most akkor mi változott?
2014. aug. 3. 22:27
12/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat de nem értem a kerdesedet,csak egyszer tettem fel ezt a kérdést.
2014. aug. 4. 15:11
Nem tudod, honnan vetted, hogy ugyanaz a kérdező!
Ha mégis ugyanaz, akkor meg mi gondod vele? Aggódik, ennyi, te is ezt tennéd.
2014. aug. 4. 20:06
Háát, ugyanaz a probléma ugyanúgy leírva, ugyanolyan rossz helyesírással, ugyanazokkal a szavakkal, ugyanannyi éves a gyerek, ugyanazokat csinálja, mint a pár nappal ezelőtti kérdésben. Amúgy tök lényegtelen, csak felfigyeltem rá, és valójában azt szerettem volna mondani a kérdezőnek, hogy szerintem ne forgassa magát, mert attól csak rosszabb lesz. Tök intelligensnek és értelmesnek tűnik a gyereke, reméljük, nincs baja.
2014. aug. 4. 20:31
16/21 A kérdező kommentje:
Nos kedves utolso,elso sorban a helyesirashoz szolnek hozza.Magyar az anyanyelvem de Szlovakiabol vagyok es szlovak iskolaba jartam a magyar helyesirast sosem tanultam igazan marmint iskolaban,csak elsajatitottam lehet nem 100% de hogyis lehetne,nem Magyarorszagon nottem fel de igyekszem azert.Igen megnyutatasod keppen EZT meg A MULT heti kerdest is en tettem fel,mert utana meg eszembe jutott hogy meg is mit szeretnek vagy mit nem szeretnek csinalni az autista kisgyerek es azert tettem fel uj kerdes kent mert gondoltam igy hamarabb szembeutt mindekinek,azt gondoltam ugyanilyen kerdest latta elotte azert nem ertettem elosszor,de koszonom a figyelmedet es az aggodast,mi reszunkrol kizartunk az autizmust es az osszes negativ gondolatot elhesegettem.Minden nap meglep a kisfiunk ujszoval es mart elofordul hogy ket szavat ossze kapcsol,ugy erezzuk hogy nincs vele semmi gond,majd beindul a beszed.Olvastam rola amint irtam mindenhol de tapasztalt anyukaktol szerettem volna hallani errol.Szoval koszonom megegyszer mindenkinek hogy irtatok!
Jól van, én nem akartalak bántani, egyáltalán nem kell letagadni, hogy mindkét kérdést te írtad.
A helyesírásban nem kötekedni akartam, csak az íráskép alapján könnyen megállapítható az egyezés (a szembeötlő helyesírási hibák miatt - pedagógus vagyok, bocsi :D), ezért mondtam.
Hajrá a babátoknak! :)
2014. aug. 5. 16:30
Kérdező, ha ilyen furcsa emberekkel találkozol, mindig gondolj arra, hogy talán éppen ő is autista.
Én legalábbis sokkal toleránsabb vagyok az ilyen típusú emberekkel kapcsolatban, mint az előző válaszoló, mióta tudom, hogy mi miért van úgy ahogy.
2014. aug. 5. 20:39
Ja, kedves utolsó, de azért csak kiderült, hogy végül azt tette, amit az autistának vélt furcsaember mondott neki (elhessegette a rossz gondolatokat). Nem baj, az a lényeg, hogy te toleráns vagy.
2014. aug. 5. 21:55
20/21 A kérdező kommentje:
Nem bantottal meg,igazad volt mindket kerdest en tettem fel,csak elsoben picit mast szerettem volna megtudni masodikban meg megint mast,csak elosszor tenyleg azt hittem hogy az en kerdeshez hasonlot lattal,majdnem utana is kerestem eskuszom,butan hangzik lehet,de tenyleg igy volt :)Nem foglalkozom mar ezzel az autizmus dologgal mert sokat mondjak hogy mi magunk vonzuk be a bajt,szoval tenyleg elfelejtem,teljesen ugy visekedik a kisfiunk mint minden mas gyerek csak a beszed nem 100% nem majd az is lesz,es koszonom a biztatast,(MASODSZOR IROM A VALASZOM MERT AZT HISZEM AZ ELSO NEM MENT AT,NEM TALALOM)
Kapcsolódó kérdések: