Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak vele? Miért nem...

Mit csináljak vele? Miért nem jó neki sehogy?

Figyelt kérdés

Fél éves a kisfiam,s egyszerűen nem marad el sehogy csak kézben.Persze van,hogy 10 perc a babakocsiba játszva elvan s megunja, van neki pihenőszéke az se köti le sokáig, ezer játéka van de nem nagyon érdekli hosszú távon őt.Bébikomp se köti le igazán,de ha fogom elnézelődik elvan.

Ülni egyedül még nem nagyon tud kitámasztva már igen,de úgy sincs el sokáig.

Pár hónapos koráig a családdal együtt laktunk s van pár kisebb tesóm s megszokta a figyelmet a körülötte lévő zsongást,de már csak hárman lakunk s azóta nem nagyon bírok vele.

Beteg volt,műtötték s nem szabadott sírni hagyni viszont nem lett el kényesztetett baba mert nem sokat sírt.

Próbáltam a játszószőnyeget is,de nem sok sikerrel. Most próbálgat mászni s minden áron állni szeretne de még nem megy neki... Volt kenguru az se volt nyerő...

Nehézkes a dolgaimat intézni,csinálni mert egy kézzel nem sok mindent tudok megcsinálni,ha alszik akkor van több időm gyorsan elintézni nagyrészt mindent,aztán a többit ha a férjem hazaért.

Mit próbáljak még ki?

2014. júl. 13. 13:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

nem lakunk messze de ők nem jöhetnek szóba mint gyerekcsősz :)

8 éves,5 és 3 :D nem bíznám rájuk csak úgy...

amikor ott vagyok és látom,hogy mit csinálnak akkor oké..de amúgy nem hagyom őket egyedül...

babakocsiba eltologatják és játszanak vele amíg pl. én konyhába felteszem a kaját de kb. 5 méterre vannak tőlem és mindent látok... :)

kicsit már javulni látszik a helyzetünk most már forog ide-oda és próbálgat egyedül ülni...de azért még sok figyelem kell neki.

2014. júl. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!