Mennyi egy 4 éves gyerek ideális súlya?
17 kg szerintem tökéletes egy 4 éves kislánynak.
Normális, hogy otthon nem eszi meg, rengeteg gyerkőc csinálja ezt, az enyémek is igen gyakran. A 4 évesen rendzsresen, 6 évesem is ezt csinálta ennyi idősen, de mostanra felhagyott vele serencsére, most már itthon is többségében megeszi.
4 évesen bölcsit kezdte? Miért nem ovit? 15,5 kg körül van a kislányok átlagsúlya.
Kevesled a 2-3 hónap alatti 1 kg hízást? Szerintem sok, mert a kislányodnak alapból is jó súlya van. Ha 3 havonta 1 kg-t hízik, 5 évesen 20 kg lesz, 6 éves gyerek 18 kg körül van.
Normális, ahogy eszik, a bölcsibe ott van a többi gyerek, ami sokat számít.
2.vagyok.
A családod szerint sok vagy kevés?
Egy átlagos 6 évesnek nem 18 kg a súlya, hanem 20-22.
Kérdező, a kislányodon van 1-2 kg plusz, de ez még nem vészes. Kevésnek viszont semmiképp nem mondanám a 17kilót.
nem az határozza meg az ideális súlyt, hpgy a sógornődnek hány kilós a gyereke :D
a magasság számít, bár a 25 kiló mindenféleképpen sok, bármekkora is (nehezen tudom elképzelni, hogy 140cm-es a 4 éves...)
én fiam 116cm magas és 19-20 kiló körül mozog, mikor hogy beteg.
teljesen ideális a magasságához, bár átlag feletti a magassága, így a súlya is az életkorához sok lenne, de a magasságához meg már jó :)
egyébként a táblázat szerint egy átlagos 4 éves kislány 103cm magas és 16 kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!