Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
pár hónapja (februárban)meghalt az édesanyám.gyerekem (14 éves,lány) utolso nagyszuloje volt.sok mindenen keresztulmentunk az evek során a mamaval most kezdett ujra olyan lenni mint regen és ekkor elvette tolunk a sors.azota azt vettem észre,hogy a lányom lefekvéskor sir,elkezdte szopni az ujját és ha felemlitem elotte a mamát akkor hallgat vagy eltereli a szot és rám szol h ne beszeljek rola.nagyon aggodom h min mehet keresztul,mi zajlik a lelkébe.tudni kell még h nagyon ragaszkodo,nem olyan mint a mai kamaszok,állíndoan elmondja h mennyire szeret engem meg apját és nagyon bujos.sokáig(12 éves koráig)bepisilt éjszaka.magyon okos intelligens mellesleg rengeteg tanulmányi versenyt nyert ilyen téren nincs gond.mit tudnátok szulok tanácsolni hasonlo koru gyereketekbol kiindulva?2014. máj. 24. 18:13
1/6 anonim válasza:
Egy szakember sokat segíthet, egyáltalán nem ciki az ilyesmi, sokan nagyon nehezen tudják feldolgozni egy szerettük elvesztését, ilyen fiatalon, ilyen ragaszkodóan pedig pláne.
2/6 A kérdező kommentje:
mármint pszichológus?
2014. máj. 24. 18:31
3/6 anonim válasza:
Igen, arra gondoltam. Ha van az iskolájában, az ingyenes, legalább egy beszélgetést megér. De nyilván ha ő nem szeretné, akkor nem szabad erőltetni, különben csak negatív élményei lesznek ezzel kapcsolatban.
4/6 anonim válasza:
Részvétem édesanyád miatt:-(
Ha ilyen okos lányod van, akkor meg fogja értem, hogy egy pszichológus vagy pszichiáter szükséges most neki.
6/6 anonim válasza:
Nagyon egytértek az első válaszolóval. Olyan pszichológust keress, aki megértő, kedves, akit más anyuka ajánlott. A nevelési tanácsadóban ingyenesen biztosíták a foglalkozásokat. Okos a kislányod, biztos, hogy meg fogja érteni, hogy rossz őt szenvedni látni, láthatóan veled nem akarja megbeszélni a problémáját, segíteni szeretnél neki. Ígérd meg, ha 3x elmegy és nem tetszik neki, nem kell többet mennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!