Hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
Van egy 12 éves LÁNYOM, aki már kiskora óta "fikázik". Nagyon csúnya látni mikor túrja, főleg egy lánytól. Már mindent próbáltam...Nem bírja megérteni, hogy ez csúnya, meg hogy csúfolni fogják. Azt mondja, hogy ő nyilvános helyen vigyáz vele. De itthon.... Középső gyerek, a legnagyobb 14 éves (tőle nem lát ilyet) , ő 12, a legkisebb pedig 8 hónapos. Nem akarom, hogy a kicsi is eltanulja majd tőle..
2014. ápr. 12. 12:30
 1/1 eta8007 válasza:
Szia. Nos nem annyira kicsi már, igazán megérthetné, hogy otthon is tekintettel kell lennie a vele együtt élőkre, mint hogy nem csámcsogunk, nem fingunk az ebéd közben a másik orra alá úgy ezt sem tesszük mások előtt, ha gondja van a nózijával PL: beleszáradt a fika, illetve sebes akkor vonuljon el a fűrdőbe és rendezze. Az én lányom a betétekkel borított ki 1 hete, most értette meg hogy rendesen csomagolja be, mert alig bírtam a fűrdőszobai szemetesből kivakarni és felvázoltam milyen lenne ha neki kellene kiűríteni az enyém után és az is így lenne belehajítva. Megértette és most már oda figyel.
2014. ápr. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!