Mit tudok tenni? Merre induljak el?
Figyelt kérdés
6 éves a kisfiam.. egyre többet verekszik, oviban is, és most már otthon is. Régen is voltak ilyen időszakok, akkor kértem az oviban segítséget, de azt mondták nem vészes.. FIÚ!!
Viszont mostanra naponta állítanak meg szülők, hogy verekszik a fiam. Nagyon sokat beszélgetünk...de egyre többször veszem észre hogy ..sajnos hazudik is :(, amiből sokszor viccet is csinál. Vannak komolyabb és komolytalanabb hazugságai.
Harmadik probléma, bár ez a legkevesebb. Amikor elbotlik, elesik, beüti magát stb. mindig engem (anya) hibáztat, függetlenül attól, hogy hány méterre vagyok tőle.
Van valakinek ötlete??
2014. ápr. 10. 10:40
2/5 anonim válasza:
Nincs semmi erre irányuló inger az életében? Ne érts félre, de pl. otthoni minta, vagy erőszakosabb mesék, játékok? Egyedüli gyerek egyébként?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen egyedüli! A hugom kisfiával sokat (minden hétvégén) együtt vagyunk! De nincs abszolut elkényeztetve. Mi nem verekszünk, még hangosan sem beszélünk egymással otthon (férjemmel). A gyerkőccel néha felemelem a hangom persze, de ütve nincs :)
2014. ápr. 10. 10:49
4/5 anonim válasza:
Sohasem a gyerekben kell kereseni a probléma okát, hanem a felnőttekben. Hogy melyikben, és mit ez a kérdés.
5/5 reszelo válasza:
Látod, egy elkényeztetett gyerek, felgyülmlett haraggal mire képes. Soha nem verekedtem, mert ha apám megtudta volna... Na ezt ültesd be a gyerekbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!