Mi lehet ez? Nem akar enni a 8 eves gyermek
Az en fiam is lassan 8 eves lesz,es alig eszik valamit.Pl hust,krumplit semmilyen formaban,meg altalaban az etelek tobbsegebol is csak 2-3 falatot.
Amit elottem leirtak sajnos nem jo megoldas.Probaltuk,hogy addig nem allhat fel az asztaltol,amig meg nem eszi az etelt.2 ora elteltevel elaludt a szeken.Nem allt fel,de nem is evett.
Azt is probaltuk,hogy mast nem adunk neki,tehat amit nem evett meg ebedre,azt kapja vacsorara.Ekkor egesz nap semmit nem evett,de meg masnap is birta,mire megsajnaltam es adtam neki olyat amit szeret.Ezzel a modszerrel sajnos csak azt lehet elerni,hogy osszeszukuljon a gyerek gyomra,es meg az eredetinel is rosszabb lesz a helyzet.
Nem tudom mi a megoldas,bar az en fiam megkostolja az eteleket, csak nem eszi meg.Szerencsere nehany zoldsegfelet,gyumolcsot,tojast bizonyos formaban eszik,igy nem annyire drasztikus a helyzet mint nalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!