Hogyan neveljem szobatisztaságra 2 éves kisfiamat?
En babysittelek evek ota (8)....es hat nincs recept. Abban egyetertek, hogy nem szabad eroltetni DE igenis nem ok. bepisilni a gatyoba mikor 25 ezerszer megkerdezed a kis lurkot, hogy kell-e menni....Ne felejtsuk el a 2 eves gyerekek igazi kontrollmaniasok. Minden NEM csakis azert, hogy citerazhassanak a szuleik idegszalain.
Most en is dolgozom egy 2.5 evessel a bilihasznalaton es hat nemkonnyu. Legutobb jatszani mentunk es valahogy elfelejtettem extra pelust vinni. Bekakkantott a lelkem...nem volt mas valasztasom, mint a klotyoba kiszedni a kakit a pelusbol (fujfujfuj milyen szornyu vagyok!!!!) es visszarakni ra a hasznaltat...na hat gyermekem imadni kezdte ezt a ritualet azt vettem eszre. Ha kaka van, rohan a klotyoba es varja, mikor pottyan a salakanyag es boldogan huzza le a wc-t azzal, hogy "viszlat kaki".
Nagyon fontos, hogy mindig akkor kapjuk el, amikor eppen benne van a "kinyomasi" folyamatban ( az enyem szeret elbujni egy kicsit) es akkor gyorsan cselekedni. Akkor megvan a sikerelmeny mindket oldalon es lehet dicserni kis ugyes kontrollmanias 2 evesunket!
ui. mellesleg en szaloncukorral vesztegetek de ettol megpraktikusabb az m&m's csokigolyo mogyoro nelkul! Kissebb, tobb van egy zacsiban. Ez is mukodni latszik.
Unokatesóm a nyárra esküszik. egyik fia 14 hónapos volt, de csak nappalra lett még akkor.
Másik fia nyáron a kisgatyóba pancsizott és kakálni kellett neki. Kijött es bilire ült mire papírt hoztam közölte : kende-kende
Vagyis olajos popsi törlő kendő.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!