Van itt valakinek diagnosztizált hiperaktív gyermeke?
Milyen az élet vele?
Minden érdekel!
Mikor diagnosztizálták? Ti tudtátok, hogy "baj" van vele? Van valami, ami segíthet neki?
5 éves a kisfiam. Szót fogadatlan, kezelhetetlen, akaratos, bosszúálló, .... és még sorolhatnám. Bejelentkeztünk pszichológushoz, én már voltam, a gyerkőcöt ezen a héten viszem először. Amikor elmondtam a sztorinkat, a problémáinkat, a pszichológusnő azt mondta, lehet, hogy hiperaktív, de ez majd úgyis kiderül, vagy nem. Én nem hiszem, hogy az lenne, és a férjem egyetért velem. Az oviban nincs vele különösebb gond, leszámítva, hogy nem akar aludni.
nevelési tanácsadó,annyival jobb,h lesz szakértői vélemény a kezedben és ott ingyenesek lesznek a fejlesztő foglalkozások, (torna,pszichologus stb.)
Fiam figyelemhiányos hiperaktív, 5 és fél éves, beszédje is el van maradva.
Így hetente kap ingyenesen: 2 egyéni logopédiai,1 pszichológus, és 1 irisz tornás foglalkozást. Még csak november közepe óta jár,de már látni,h mennyire megéri. Anyagilag egyébként heti szinten ezeket kb.5-10 ezer ft-ba kerülnének. Nagyon aranyos, türelmes hölgyek foglalkoznak vele. Sajnálom,h nem léptem előbb, és nem vittem a nev.tanba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!