Későn, kb 3 évesen beszélni kezdő gyerekekkel mik a későbbi tapasztalatok? Behozzák a lemaradást kommunikációban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 18:25
11/12 anonim válasza:
Persze hogy utoléri a többi gyereket.
De fogadj el egy jó tanácsot, hogy még időben keresd meg rajta kikapcsoló gombot!
Tudniillik, én elfelejtettem a kisebbik unokámnál,aztán miután elérte az 5 éves korát már nem tudtam kikapcsolni-- képzelheted ma 13 éves és szétesik a fejem annyit szövegel, főleg akkor száll rám amikor főzők én pedig nem emlékszem tettem bele sót vagy nem tettem sót az ételbe.
szóval tündérien sokat fog még beszélni a Te gyermeked is ne félj!
12/12 anonim válasza:
Az én fiam is későn, 3 éves kora körül kezdett beszélni. Addig csak szótagokat mondott. Csak én értettem mit szeretne. Azt tanácsolták menjen oviba. Ezután nagyon hamar tökéletesen, hiba nélkül beszélt. Biztos a tiédnek is hamarosan menni fog a beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!